Trainee Legal; start direct op je eerste opdracht

Junior jurist en klaar voor de volgende stap? Investeer dan in jouw toekomst met een traineeship op maat en start daarnaast direct op een groot project bij een van onze klanten.

DIT GA JE DOEN

Als Trainee Legal bij EIFFEL start je direct op je eerste project binnen de overheid of een financiële instelling. Hier krijg je alle ruimte om jouw verantwoordelijkheid te pakken op thema’s als bezwaarprocedures, beroepszaken of de herbeoordeling van rentederivaten. Ondertussen start jouw tweejarig talentenprogramma waarin je de eerste zes maanden aan de slag gaat met jouw ontwikkeling. Persoonlijke vaardigheden, intervisie en vitaliteit komen aan bod. Daarnaast ga je aan de slag met jouw juridische expertise door middel van een kennismodule op inhoud waar theorie en praktijk dichter bij elkaar worden gebracht.

Na zes maanden maak je de volgende stap in jouw carrière en promoveer je tot professional. In de anderhalf jaar die volgen, heb je vier keer intervisie met je traineegroep. Tijdens de intervisie werk je aan jouw carrièreperspectief.

GOED OM TE WETEN

De juiste combinatie van kennis, vaardigheden en nieuwsgierigheid maakt ons expert. Daarom ben je in het bezit van een WO masterdiploma en heb je het juridische werkveld al leren kennen, bijvoorbeeld bij een rechtswinkel of tijdens een stage. Je beheerst over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat zelfstandig de regie te voeren over je werkzaamheden volgens de voorgeschreven werkinstructies, maar je bent niet bang om ook de hulpvraag te stellen. Je bent resultaatgericht, kunt goed samenwerken en bent koning(in) in het maken en bewaken van planningen. Tot slot heb je een positieve instelling; je brengt elke dag de zon mee naar je werk.

ARBEIDSVOORAARDEN

Wij investeren graag in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd. Bij de promotie tot professional, hoort natuurlijk ook een groei in salaris. Al voor jouw eerste werkdag brengen wij een leaseauto bij je thuis. Liever met het openbaar vervoer? Zie daar de reden voor onze mobiliteitskaart. Uiteraard is een combinatie van de twee ook mogelijk. Extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn vanzelfsprekend.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Jurist, Overheid