Jurist

Over Circle Partners

Wij zijn een onafhankelijke en internationaal opererende fondsadministrateur die een breed scala aan diensten aanbiedt aan (beheerders van) beleggingsinstellingen. Door ons succes en de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar versterking van het “Legal team” in Nederland (Amersfoort).

Rol en aanbod

Als onderdeel van het “Legal Team” rapporteer je aan de Manager Legal. Je bent in ieder geval mede verantwoordelijk voor:

  • onderzoek naar relevante wet- en regelgeving (denk bijv. aan het financiële toezicht, het contractenrecht en het ondernemingsrecht);
  • correspondentie met cliënten, accountants, advocaten, notarissen en/of andere partijen;
  • het opstellen van juridische documentatie zoals contracten, prospectussen en besluitvorming;
  • het zorgvuldig opbouwen van klantendossiers met het oog op compliance wetgeving (wwft);
  • mede zorg dragen voor de “good legal standing” van de Circle groepsvennootschappen binnen en buiten Nederland.

Het team wordt veelal betrokken bij het opzetten van Nederlandse en buitenlandse (offshore) fondsen (of fondsstructuren) en wordt gekenmerkt door het aandragen van praktische oplossingen. Het is een “jong” team maar de vacature kan worden ingevuld door zowel een starter als een meer ervaren jurist (tot 5 jaar ervaring). De functie is tevens niet leeftijdsgebonden. Afhankelijk van je huidige carrière niveau en je ambities zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het team/ de organisatie.

Het betreft een functie voor 40 uur in de week.

Vereisten

Je hebt een studie Nederlands Recht (masters) afgerond en interesse en ervaring in de financiële wereld. Je schriftelijke en mondelinge Engelse vaardigheden zijn uitstekend. Praktische ervaring met of kennis van andere jurisdicties is geen vereiste maar wel een pré.

We zijn op zoek naar iemand met een stevige persoonlijkheid die graag initiatief neemt en uiteraard ook goed presteert in teamverband.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Jurist