Bedrijfsjurist

Vacature bedrijfsjurist
Barneveld, 40 uur

Plek in de organisatie
Je werkt nauw samen met ruim 95 collega’s, verdeeld over 3 vestigingen met het hoofdkantoor in Barneveld. Als bedrijfsjurist zijn je taken en verantwoordelijkheden zeer afwisselend en divers. De ene dag ben je bezig met het checken en opstellen van contracten en algemene voorwaarden. De volgende dag buig je je over een ontslagzaak en AVG-wetgeving, behandel je een aansprakelijkheidsvraagstuk en adviseer je bij het bepalen van de juridische richting van commerciële trajecten. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie!

Jouw werkzaamheden

 • Je bent de inhoudelijke gesprekspartner en juridisch adviseur voor onze directie en MT-leden voor de verschillende labels van P-services op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, privacyrecht en internationaal werkgeverschap. De focus ligt op het arbeidsrecht en privacyrecht/(borgen van) AVG(-opvolging).
 • Je bent samen met onze professional juridische zaken verantwoordelijk voor het borgen en delen van de juridische kennis in onze organisatie. Je adviseert proactief over (nieuwe) wet- en regelgeving onder andere in de vorm van nieuwsbrieven en kennissessies.
 • Je signaleert en anticipeert op ontwikkelingen in wet- en regelgeving op relevante expertisegebieden door het ontwikkelen en implementeren van beleid voor onze bedrijfsonderdelen.
 • Je bent woordvoerder voor externen op jouw vakgebied.
 • Je beantwoordt eerstelijns juridische vragen van collega’s die je waar nodig clustert om hen van een passende, eenduidige reactie te voorzien. Op een enthousiaste en inspirerende wijze neem je hen daarbij mee in de materie.


Dit vragen we van jou

 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, aangevuld met circa 3 jaar werkervaring als jurist arbeidsrecht, advocaat of legal professional.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met arbeidsrecht, privaatrecht (verbintenissenrecht), privacy wetgeving/AVG en kennis van wet- en regelgeving m.b.t. internationaal werken.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden en afhandelen van individuele casuïstiek en met het schrijven en implementeren van beleid.
 • Je kunt projectmatig werken, bent analytisch en gestructureerd en hebt overtuigingskracht; je bent een stevige gesprekspartner op alle niveaus.
 • Je ziet overal kansen, gaat proactief te werk en deelt graag je kennis met collega’s.
 • Je bent flexibel, intrinsiek gemotiveerd, resultaat- en klantgericht, veranderingsbereid en organisatiebewust.
 • Je bent in staat om op een positieve manier om te gaan met de uitdagingen die onze veranderende organisatie ondergaat.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Reistijd bij voorkeur binnen 30 minuten van Barneveld.


Dit zijn wij
P-services is specialist op het gebied van personeel. Al 15 jaar werken we samen met werkgevers en uitzendbureaus. We ontzorgen hen op het gebied van verzuimbegeleiding en (personeels)administratie en geven HR-advies. Met onze kennis en ervaring over arbeidswet en -regelgeving bieden we hulp. Vanuit onze kantoren in Barneveld (hoofdkantoor), Oss en Heerenveen bedienen we heel Nederland. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en medewerker is een pre in ons werk. We willen namelijk dat medewerkers juist geïnformeerd aan het werk kunnen, tijdig worden betaald en eerlijke arbeidsvoorwaarden ontvangen. Ook heeft persoonlijk contact onze voorkeur. Steeds meer bedrijven en uitzendbureaus schakelen onze hulp in voor hun personeelsbeleid, daarom maken we een mooie groei door. Kom jij ons team versterken?

Dit bieden we jou

 • Uitdagende functie binnen een ambitieus bedrijf in ontwikkeling waar jij met jouw vakkennis en toegevoegde waarde het verschil kan maken.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, collectieve verzekeringen, fietsplan en bedrijfsfitness.


Heb je vragen over de vacature?
Gerwin beantwoordt ze graag voor je. Je kunt hem bereiken via onderstaande gegevens. 

Naam: Gerwin van den Berg
Functie: algemeen directeur
Telefoonnummer: 0342 - 401 209
E-mailadres: sollicitatie@p-services.nl

 Kijk op www.p-services.nl voor meer informatie over onze organisatie.

Direct solliciteren?
Is dit jouw baan? We ontvangen je cv met aantoonbare ervaring en uitgebreide motivatie graag uiterlijk 29 maart 2019 via onderstaande gegevens:

E-mailadres: sollicitatie@p-services.nl
Naam: Gerwin van den Berg
Functie: algemeen directeur

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch