Advocaat-medewerker personen- en familierecht

Vacature advocaat-medewerker personen- en familierecht Amsterdam IJburg

Voor een binnenkort nieuw te openen kantoor op Amsterdam IJburg zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker op het gebied van het personen- en familierecht.

We gaan klein beginnen: het kantoor bestaat vooralsnog uit Peter van Riessen, die ruim twintig jaar kantoor in Gouda heeft gehad en uit Shirley Bos in de ondersteuning. Peter van Riessen behandelt voornamelijk zaken op het gebied van het arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Het idee is om uiteindelijk een kantoor op te bouwen met zo’n vier of vijf man/vrouw. Dat is weliswaar een commercieel kantoor, maar niet gericht op een zo hoog mogelijke omzet of winst: onze slogan is niet voor niets: “de advocaat die het anders doet”.

Wij zijn op zoek naar prettige collega die van het vak houdt; een scherp jurist met gevoel voor humor en relativering. Het zou mooi zijn als je de vFAS-opleiding (deels) hebt afgerond. Is dat niet zo, dan ben je bereid die te volgen. Gelet op de bescheiden omvang van het kantoor zou het meegenomen zijn als je daarnaast voor de algemene civiele praktijk inzetbaar bent. Je hebt zakelijk inzicht en bent bereid om in je netwerk te investeren.

We bieden je een prima salaris, een goede balans tussen werk en privé, uitstekende opleidingsmogelijkheden en bovenal een leuke werkplek. We zitten goed bereikbaar aan de IJburglaan in een licht en open kantoor, waarin we als team op een ontspannen manier werken aan interessante zaken. Parttime werken is mogelijk met een ondergrens van drie dagen. We werken volledig in de cloud (met BaseNet), dus thuis werken is binnen redelijke grenzen mogelijk.

Wil je meer informatie, bel dan met Peter (06-14300242) of Shirley (06-18337081). Weet je genoeg, dan nodigen we je uit zo snel mogelijk te solliciteren (secretariaat@vanriessen-advocaat.nl).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker