Jurist

Jurist (32 - 40 uur) Eindhoven

Belangrijke informatie
Regio Noord-Brabant
Fulltime / parttime Parttime / Fulltime
Contactpersoon Catelijne de Rijk
Telefoonnummer +31 622485219

De uitdaging
In deze rol ben je samen met het team verantwoordelijk voor de juridische bedrijfsvoering van DELA en het vormgeven van het compliance beleid. Je draagt bij aan een solide juridische basis voor DELA en adviseert de business over diverse juridische vraagstukken waardoor DELA in staat is compliant te zijn en te blijven.

Het profiel
Je geeft graag gevraagd en ongevraagd advies. Je combineert inhoudelijke deskundigheid met een energieke en overtuigende aanpak. Je bent een generalist en schakelt snel tussen verschillende belangen en vraagstukken. Je bent in staat om vanuit totaaloverzicht te opereren. Je bent communicatief goed onderlegd in woord en geschrift. Je durft stelling in te nemen en hebt voldoende stijlflexibiliteit om ook bij weerstand zaken voor elkaar te krijgen. Je bent proactief, neemt initiatief en je bent toegankelijk op alle niveaus. Verder heb je affiniteit met privacywetgeving en contractenrecht.

Wij hebben de volgende verwachtingen bij de ideale kandidaat voor deze functie:

  • Afgeronde juridische opleiding op academisch niveau;
  • 10 jaar werkervaring, bij voorkeur in een soortgelijke functie in de financiële dienstverlening en de verzekeringsbranche in het bijzonder;
  • Grondige kennis van wet- en regelgeving en ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening en de verzekeringsbranche in het bijzonder.
     

Het aanbod
De juiste kandidaat bieden wij een aantrekkelijk en marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een variabele beloning;
  • Een ontwikkelplan voor persoonlijke groei;
  • Een deelname aan ons fietsplan;
  • Een fikse korting op onze verzekeringsproducten;
  • Een collectieve ziektekostenverzekering met korting en extra vergoeding.


Jouw locatie, afdeling en collega’s
Je komt te werken op het hoofdkantoor van DELA “Great Place to Work” in Eindhoven. Binnen DELA is Juridische Zaken een stafafdeling die juridisch advies en bijstand verleent en compliance beleid vormgeeft. De juristen onderhouden contacten met relevante partijen en volgen de ontwikkelingen binnen DELA, in de markt, in wet- en regelgeving en rechtspraak nauwgezet. De stafafdeling valt onder de directe verantwoordelijkheid van de algemeen directeur, de manager van de afdeling rapporteert ook aan hem. Het betreft een klein team dat bestaat uit een manager en drie juristen.

Onze procedure
De totale procedure bestaat uit een eerste gesprek, een tweede gesprek, een assessment bij het GITP en een afrondend gesprek. Naar verwachting krijg je een terugkoppeling in de week van 11 t/m 15 maart. De eerste gesprekken gaan plaatsvinden in de week van 18 t/m 22 maart.

Jouw reactie
Zie jij jezelf als dé ideale kandidaat? Solliciteer dan direct via de ''Solliciteer'' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Catelijne de Rijk, manager Juridische Zaken, via telefoonnummer 06 - 22 48 52 19.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Jurist