Studentstage

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

WIJ BIEDEN EEN MEESTERLIJKE STUDENTSTAGE

Valegis Advocaten zoekt jou! 

Valegis Advocaten is voor diverse perioden in het jaar 2019 op zoek naar student-stagiaires. Zit jij in de masterfase van je rechtenstudie, ben je ambitieus, beschik je over een sterk analytisch vermogen en lijkt het je leuk een kijkje in onze ‘advocatuurlijke keuken’ te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OVER DE STAGE

Valegis Advocaten biedt jou een uitdagende omgeving waarin jij je echt kunt ontwikkelen. Stage lopen bij Valegis Advocaten betekent meer dan alleen het doen van jurisprudentieonderzoek en het schrijven van memo’s. Je wordt actief betrokken bij lopende zaken, schuift aan bij meetings en gaat mee naar zittingen. Ook zal je betrokken worden bij client events die wij organiseren. Daarnaast word je actief begeleid door een team van ervaren specialisten.

Valegis Advocaten is een middelgroot kantoor met vestigingen in Amsterdam en Den Haag, dat zich onder meer richt op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en privacy. Wij hebben een interessante nationale en internationale praktijk. Het soort cliënten en zaken dat je verwacht aan te treffen op de Zuid-as, maar binnen de muren van een gezellig en overzichtelijk kantoor.

VOORWAARDEN

Stages duren altijd twee maanden, zijn voor vier of vijf dagen per week en zijn mogelijk gedurende het hele jaar op beide locaties Amsterdam & Den Haag. Tijdens je stageperiode ontvang je een nette stagevergoeding.

INTERESSE?

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op zoek naar een uitdagende leeromgeving? Solliciteer door je cv met motivatiebrief, cijferlijst en evt. beoordelingen van eerdere stages (indien van toepassing) toe te sturen aan Carolien Brederije via de solliciteerbutton.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch, Student stagiair(e)