Bedrijfsjurist

Ben jij de geschikte jurist waarmee wij ons juridisch team kunnen uitbreiden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om onze afdeling Juridische Zaken voor de langere termijn te versterken!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!
Met 24 locaties, eigen organisatiebureaus en ruim 800 medewerkers is het Libéma-concern een van de grootste aanbieders van leisure-producten voor zowel de zakelijke- als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan vijf miljoen gasten in aanraking met de uiteenlopende producten en merken van de diverse Libéma-bedrijven.

Het Libéma-concern is een goed gestructureerd familiebedrijf, dat wordt aangestuurd door een algemeen directeur, een divisiedirecteur Beurzen & Evenementen, een divisiedirecteur Attractieparken en een divisiedirecteur Vakantieparken. Zij worden ondersteund door verschillende stafafdelingen waaronder de afdeling Juridische Zaken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid, waarbij gastgerichtheid hoog in het vaandel staat.

De afdeling Juridische Zaken bestaat uit een manager juridische zaken, twee divisie juristen en twee juridisch secretaresses.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een

Bedrijfsjurist
(32-40 uur)

Jouw toekomstige werkplek
Samen met de collega’s van de afdeling Juridische Zaken ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de juridische vraagstukken die zich voordoen vanuit de diverse Libéma-bedrijven binnen één van de divisies.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • het behandelen van juridische vraagstukken, in het bijzonder op de rechtsgebieden zakenrecht, algemeen verbintenissenrecht, huurrecht, intellectueel eigendomsrecht en insolventierecht;
 • het opstellen, beoordelen en wijzigen van overeenkomsten en andersoortige juridische documenten alsmede het beëindigen van overeenkomsten;
 • het signaleren en implementeren van relevante ontwikkelingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie alsmede het adviseren van de directie over de impact van dergelijke ontwikkelingen op de bedrijfsvoering;
 • het opstellen en bijhouden van een juridische database, juridische modellen en een juridisch know how systeem;
 • het instrueren van externe advocaten, notarissen e.d.


Hierbij rapporteer je aan de manager juridische zaken. 
 
Hoe maak jij ons team compleet?

 • Je hebt met succes een universitaire studie Nederlands recht (richting privaatrecht) of notarieel recht afgerond.
 • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring als advocaat en/of (kandidaat)notaris en/of bedrijfsjurist en bent toe aan de 2e of 3e stap in je loopbaan.
 • Je hebt ervaring met algemeen verbintenissenrecht, huurrecht en/of intellectueel eigendomsrecht, ervaring met overige rechtsgebieden is een pre.
 • Je hebt goede computervaardigheden.
 • Je bent integer, flexibel, stressbestendig en je bent in staat snel te schakelen tussen verschillende juridische vraagstukken.
 • Je hebt zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.
 • Je bent scherp, accuraat en zorgvuldig.
 • Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer.
 • Je bent resultaatgericht, hebt een proactieve houding en een aanpakmentaliteit.
 • Boven alles ben je gastgericht en heb je een positieve collegiale instelling.

Wat maakt dit de ideale baan?
Bij ons is een dag nooit hetzelfde. Houd je van afwisseling, dynamiek en verantwoordelijkheid? Dan ben je bij ons op het goede adres! Naast dat je werkzaam bent op ons hoofdkantoor heb je ontzettend veel binding met onze dochterbedrijven. Wie wil er nou niet voor onze prachtige locaties werken! Wij bieden een arbeidsvoorwaardenpakket gebaseerd op de CAO dagrecreatie. Libéma kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve zorgverzekering, diverse kortingen op verzekeringen en een kortingsregeling voor Libéma producten.
 

Nog steeds enthousiast?
Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Marjolein Grin, Recruiter tel. 073 5282200. Wij verzoeken alleen kandidaten die voldoen aan bovenstaand profiel te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Bedrijfsjurist