Arbeidsrecht jurist

Hallo warmgedraaide arbeidsrechtjurist, stoom door bij ons kantoor 

Jij ziet brood in werken. Je bent niet voor niets arbeidsrechtjurist geworden. Dat doe je al minstens 4 tot 6 jaar en hebt veel  (proces)ervaring opgedaan. Nu ben je toe aan de volgende stap. Op een plek in hartje Amstelveen waar je met recht kunt laten zien wat jij in je mars hebt. 

Hier worden we blij van

Bij het Juridisch Centrum voor Ontslag en Arbeidsrecht B.V. zijn we op zoek naar een nieuwe collega, een arbeidsrechtjurist. Dit is wat we zoeken:

  • Een arbeidsrechtjurist met een afgeronde studie Nederlands Recht (WO).
  • Uitstekende kennis van het arbeidsrecht. Als er ooit een spelletje Arbeidsrecht-Triviant wordt uitgevonden, ben jij de winnaar.
  • Ruime ervaring in het bijstaan van werkgevers en werknemers.
  • Ruime ervaring in het voeren van procedures bij de kantonrechter en UWV.
  • Je denkt en werkt als een ondernemer.
  • Je ziet snel of een zaak kansrijk is en gaat daar proactief mee aan de slag. 
  • Je bent een doener. Je regelt je zaakjes het liefst zelf. 
  • Een 9 tot 5 mentaliteit is aan jou niet besteed. Soms schil je de aardappels om 16.00 uur, soms moet je wachten tot 20.00 uur. Risico van het vak.
  • Je bent 32- 40 uur per week beschikbaar om onze cliënten bij te staan.

Hier worden we extra blij van

Je maakt ons nóg gelukkiger als je veel verstand hebt van ambtenarenrecht, onderwijsrecht en het sociaal verzekeringsrecht. ‘Sociaal’ is belangrijk. We zoeken iemand die niet schuw is. Je bent net zo dol op dossiers als op mensen en je bent in staat om je snel aan te passen in verschillende omgevingen.

Hier word jij blij van

Wat je van ons krijgt? Een marktconform salaris natuurlijk. Daar komt nog eens 8% vakantiegeld bij. Je contract is in eerste instantie voor 12 maanden. Als de eerste 12 maanden erop zitten, krijg je van ons een contract voor onbepaalde tijd. Als we tevreden zijn natuurlijk. Daarnaast kom je te werken op een toplocatie in het stadshart van Amstelveen. Weet je ons enthousiast te houden? Dan kun je binnen 2 jaar partner worden.

Reageren?

Leuk! Stuur je cv en motivatie naar Ronald Smits (partner) via de solliciteerbutton naast deze vacature. 

Als je vragen hebt, kun je hem bellen op 06 - 24 68 75 66.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch