Advocaat Huurrecht

Functieomschrijving

Voor een toegankelijk en modern advocatenkantoor in het centrum van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren advocaat huurrecht en wil jij graag deel uitmaken van een kwalitatief specialistisch team.

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een vakinhoudelijke expert die de klappen van de zweep kent. Je zal je niet alleen bezig houden met procederen: je zal je cliënten proactief van advies voorzien en je wordt dus niet pas achteraf ingeschakeld. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband je dossiers behandelen, alsmede junior medewerkers begeleiden.

 

Bedrijfsprofiel

Dit advocatenkantoor is relatief klein in omvang, maar groots in haar ambities. Zo bestaat het kantoor uit een groeiend team van 12 vastgoedspecialisten, verdeeld over twee vestigingen. De cliëntenportefeuille bestaat uit de grotere spelers binnen de vastgoedsector. Dit zorgt ervoor dat dit kantoor in staat is kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Er wordt dan ook hard gewerkt. Het harde werken is meteen ook de enige vergelijking voor dit kantoor met een traditioneel kantoor.

Er heerst binnen deze organisatie (bewust) geen hiërarchische cultuur, en transparantie wordt op allerlei manieren bevorderd. Zo zijn bijvoorbeeld de muren van glas, maar wordt er ook veel overleg gepleegd en aan goede initiatieven wordt gehoor gegeven, daarbij maakt het niet uit wie of vanuit welke positie deze worden geopperd. Zolang de dienstverlening richting de cliënt van de hoogst haalbare kwaliteit is, is de weg daarnaartoe hieraan ondergeschikt. Dit betekent dat iedereen zichzelf kan zijn, er heerst geen stropdassencultuur, en er wordt gelachen. Daarnaast kan iedereen zijn eigen werkwijze (uiteraard binnen redelijke grenzen) hanteren.

 

Salarisindicatie

  • Het salaris is concurrerend, en kwaliteit wordt beloond.
  • De hoofdvestiging is in Rotterdam, maar werken vanuit Amsterdam is ook mogelijk.
  • 4 dagen werken is een optie, ook zijn flexibele werktijden en thuiswerken bespreekbaar.

 

Functie eisen

Wie ben jij?

  • Je bent ten minste 8 jaar werkzaam als advocaat binnen het vastgoed;
  • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met het huurrecht;
  • Je omschrijft jezelf als zelfstandig en zelfredzaam;
  • Je werkt graag samen binnen én met een enthousiast en jong team;
  • Kwaliteit leveren is jouw streven.

 

Wellington Densmore is gespecialiseerd in vacatures voor advocaten en andere juridische professionals.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.wellington-densmore.com/advocaat-vacatures.html en op www.wellington-densmore.com.

Wellington Densmore streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker