Ervaren Juridisch Medewerker (2x)

De Afdeling IBB (individuele belangenbehartiging) van de Politiebond ANPV zoekt per direct:

2 ervaren juridisch medewerkers (2 x 32 uur)

 

Medewerkers van de afdeling IBB bieden ondersteuning aan de individuele belangen van de leden van de politiebond ANPV. Die belangen hebben betrekking op uiteenlopende zaken zoals een verandering van werkplek; een disciplinaire maatregel, afwijzing van een aanvraag modaliteit maar ook het vastlopen van een re-integratie-traject of ontslag vanwege langdurig verzuim. Veel van deze vragen kunnen direct beantwoord of opgelost worden maar soms is er sprake van een juridisch geschil.

Binnen deze gevarieerde bandbreedte kun jij je kennis van bestuursrecht; ambtenarenrecht en/of sociaal verzekeringsrecht ten volle inzetten in combinatie met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent daarnaast een doorzetter, beschikt over een flexibele instelling en denkt in oplossingen. Je adviseert; ondersteunt en bemiddelt.

Wat bieden wij

De ANPV organisatie is volop in beweging. Je komt te werken in een klein team van gedreven medewerkers. Je kunt terugvallen op een groot aantal vrijwilligers die zeer vertrouwd zijn met de praktijk van het politie-werkveld en op externe juridische expertise.
We bieden je een marktconform salaris; goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving alsmede een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Functievereisten:

  • Een relevante afgeronde HBO opleiding Rechten, waaruit affiniteit blijkt met vraagstukken op het terrein van werk en inkomen; ambtenarenrecht en/of bestuursrecht.
  • Bij voorkeur meer dan 4 jaar ervaring met rechtshulpverlening binnen het domein van het ambtenarenrecht en/of het sociale zekerheidsrecht.
  • Ervaring met en/of affiniteit met het specifieke rechtsgebied van de politieambtenaar is een pré.
  • Vaardigheden die nodig zijn om goed te kunnen adviseren zoals klantgericht, zorgvuldig, pro-actief, open en resultaatgerichte instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een team-player; deelt graag kennis; empathisch en je kunt je werk goed plannen en organiseren. 

Solliciteren/procedure:

Jouw reactie, voorzien van een curriculum vitae en motivatie, kun je richten aan mw. Florence Gerritsen, bestuurslid IBB en deze ontvangen we graag uiterlijk op 31 maart 2019 via de solliciteerbutton naast deze vacature, o.v.v. “sollicitatie juridisch medewerker” . Voor meer vragen over de vacature kun je contact opnemen met Kees Wijnen (Hoofd Bedrijfsbureau) of Sylvia van de Goor (Coördinator IBB) via 070 – 3155125. 

Bezoek voor meer informatie over de ANPV www.anpv.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch