Advocaat Vastgoedrecht

Interesse om je carrière als advocaat Vastgoedrecht een boost te geven? Wij hebben een mooie opening bij een middelgroot kantoor met een uitstekend perspectief.  

Namens onze opdrachtgever Certa Legal Advocaten in Amsterdam komen we graag in contact met een bevlogen

                                                   Advocaat Vastgoedrecht

De functie

De sectie Vastgoedrecht van Certa Legal houdt zich bezig met onder andere huurrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, kooprecht en contractenrecht in bredere zin. Zij treden daarbij op voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven, commerciële verhuurders, (grote) huurders en overheden. Om het team te versterken zijn wij op zoek naar iemand met een aantal jaren ervaring in het vastgoed- en contractenrecht en met affiniteit met huurrecht. Je bent ondernemend en doortastend, met oog voor de omgeving. Iemand die makkelijk contacten legt en onderhoudt, en dat talent graag benut om de praktijk verder uit te bouwen.

Het profiel 

De advocaat die wij zoeken:

  • heeft 3 tot 8 jaar ervaring in de advocatuur;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • heeft veel gevoel voor humor en kan relativeren.

Naast affiniteit met huurrecht is interesse voor bestuursrecht een pré.

Het kantoor

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. 

Het aanbod

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Certa Legal investeert graag in de groei van haar medewerkers en geven jou de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching. Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam binnen een leuk team met veel enthousiasme voor het werk. 

Sollicitatie

Interesse? Stuur dan je Curriculum Vitae en motivatie aan Willem Gentenaar: w.gentenaar@tplegal.nl

Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch