Breed inzetbare jurist met hart voor de klant

Breed inzetbare jurist met hart voor de klant (per direct, 32-36 uur per week)

Vind jij het belangrijk dat mensen prettig kunnen wonen in onze gemeente en wil je jouw juridisch talent hiervoor inzetten? Heb je een open blik en wil je meedenken over goede, pragmatische en juridisch kloppende oplossingen voor onze inwoners? Kom dan werken bij ons team Omgevingskwaliteit!

Wie ben je
Je herkent je in onze kernwaarden: verbindend, ondernemend, betrokken, aanspreekbaar en, bovenal, klantgericht. Jij bent een echte teamspeler. Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en je bent een overtuigende persoon met vernieuwende ideeën. Je leert graag van anderen en je wilt je graag verder ontwikkelen.

Wat ga je doen
Op allerlei mogelijke manieren zet jij je juridische kennis in. In ons team werk je bijvoorbeeld samen met planologen, toezichthouders, BOA’s en vergunningverleners. Je stelt o.a. (handhavings)beschikkingen op samen met vergunningverleners en toezichthouders, behandelt bezwaar- en beroepschriften en WOB-verzoeken. Hierover ga je ook in gesprek met de belanghebbenden. Ook kun je worden ingezet voor beleid en projecten die het team raken. Aan ons de taak om scherp te blijven op het hoe en waarom van de regels, waarbij we ook het lef hebben om de ruimte te zoeken.

Wat maakt deze functie zo leuk
Het is een hele diverse functie, waarbij we het zoveel mogelijk stimuleren om de klant centraal te stellen en van daaruit, binnen de regels, de beste weg te vinden. Als jurist kom je daarom ook achter je bureau vandaan en kom je veel in contact met jouw klant, namelijk onze inwoners. Jij gaat het gesprek met ze aan en begeleidt ze in hun zoektocht naar een passende oplossing. Daarnaast sta je de wethouder bij, bijvoorbeeld bij een raadsvergadering. Je komt te werken in een leuk, afwisselend team en voor een dynamische gemeente.

Wat heb je in huis

  • Een afgeronde opleiding WO of HBO Rechten;
  • Enkele jaren werkervaring in het vakgebied is een pre.


Wat bieden wij
We bieden een fijne werksfeer in een prachtig flexibel kantoorconcept aan de Vecht. Met 400 ondernemende collega’s werken we hard, open en integraal samen in een informele setting. Wij werken met en voor de samenleving, waarin iedereen tot zijn recht komt. Het maakt daarbij niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, geaardheid, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft.

Stichtse Vecht biedt je een prima salaris en goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden (op de momenten dat de functie dat toelaat) en je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof.

We zijn een lerende organisatie, erop gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Daar zijn ook allerlei mogelijkheden toe, doordat we diverse inhouse trainingen aanbieden en je externe opleidingen kan volgen. Uniek bij Stichtse Vecht is dat jij als medewerker volop de ruimte krijgt om mee te werken aan teamoverstijgende projecten en innovatie.

Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 3805,- bruto per maand (functieschaal 9) bij een volledige werkweek van 36 uur. Je krijgt een aanstelling voor een jaar met de zekerheid van een vast dienstverband bij goed functioneren.

Gemeente Stichtse Vecht
Gemeente Stichtse Vecht is nieuwsgierig, creatief, ondernemend en altijd in beweging. Door samen te werken met inwoners, ondernemers en partners kunnen we plannen voor de toekomst verwezenlijken. Daarom zoeken wij betrokken, flexibele medewerkers die durven te excelleren. Eigenwijze doorzetters die van gebaande paden af durven te wijken en vernieuwende oplossingen vinden. Wij bieden je de vrijheid om die resultaten te realiseren die er voor jou toe doen. Je krijgt ruimte voor ontwikkeling en we dagen je uit om te experimenteren met jouw ideeën.

Interesse
Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk zondag 17 maart 2019 naar ons toe via de ''Solliciteer''button.

Meer weten
Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Tomas de Smet, teamleider Omgevingskwaliteit, via (0346) 25 45 40.

Voor algemene vragen over de procedure kun je contact opnemen met Martijn van Driel, adviseur Recruitment: (0346) 25 44 24 (bereikbaar op ma, di, do, vr).

Gemeente Stichtse Vecht onderschrijft de NVP Sollicitatiecode Werving en Selectie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Overheid