advocaat / juridisch medewerker letselschade

Vanwege uitbreiding van ons kantoor zijn wij op zoek naar een juridisch medewerk(st)er of advocaat die gespecialiseerd is in letselschade of zich hierin wil specialiseren.

Ben je gedreven en word je graag uitgedaagd? Woon je in de omgeving van Apeldoorn (of ben je bereid te verhuizen naar Apeldoorn)? Wil jij zelfstandig werken aan dossiers waarbij je slachtoffers (of nabestaanden) van onder meer verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten helpt met het verhalen van hun letselschade op de daarvoor aansprakelijke partij? Wil jij werken op een kantoor met een persoonlijke, informele en professionele werksfeer?

Jij hebt een afgeronde universitaire studie rechten. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Ook heb je een goed juridisch inzicht en analytisch vermogen. Je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met letselschade. Verder vinden wij een goed inlevingsvermogen belangrijk, een gedreven instelling, stressbestendigheid, overtuigingskracht en creativiteit.

Herken jij jezelf hierin? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV en cijferlijst. Je kunt dit toesturen aan:

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

t.a.v. Anita Kok

Postbus 10468, 7301 GL Apeldoorn (info@rb-advocaten.nl)

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker