Advocaat-stagiair(e) of gevorderd medewerker sectie gezondheidszorg

Onze sectie gezondheidszorg groeit hard. Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je ambitieus en zie je jezelf werken ten behoeve van de gezondheidzorgsector? Laat het ons dan weten!

Wat ga je doen?
Je gaat werken in deze boeiende wereld van de gezondheidszorg en komt in aanraking met uiteenlopende onderwerpen die binnen deze sector spelen. Denk bijvoorbeeld aan privacyvraagstukken, discussies met toezichthouders als IGJ, AP en NZa, tuchtzaken en de nieuwe wetgeving in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg en gehandicaptensector. Je cliënten zijn vooral (grote) zorgaanbieders, zoals ziekenhuizen, GGZ-instellingen en Wlz-instellingen. We zijn op zoek naar een kandidaat met een civielrechtelijke maar ook naar een kandidaat met een bestuursrechtelijke achtergrond. Wij gaan ervan uit dat je een analytische geest hebt en in staat bent om wetgeving uit deze rechtsgebieden met elkaar te verbinden en te duiden.

In welk team ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie gezondheidszorg van onze Nijmeegse vestiging, die op dit moment bestaat uit 11 advocaten en één juridisch medewerker. Iedere advocaat heeft zijn eigen aandachtsgebied. Binnen de sectie wordt veel samengewerkt.

Wie ben jij?
Je hebt de master van je rechtenstudie (bijna) afgerond of hebt al enkele jaren ervaring als advocaat. Je hebt specifieke belangstelling voor de zorgsector. Je hebt een analytische en creatieve spirit en je vindt het leuk om adviezen en (proces)stukken te schrijven. Je bent een teamplayer en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons het volgende verwachten:

- een contract voor de duur van je advocaat-stage (meestal: 3 jaar en 3 maanden);
- een advocaat-stagiaire start met een salaris van € 3.226 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Luuk Arends, advocaat-vennoot. Je bereikt Luuk op telefoonnummer: (0)24 381 31 28 en via e-mail op arends@dirkzwager.nl.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele button ‘solliciteren’ hiernaast. Richt je sollicitatiebrief aan Petra Kiphardt (manager HR).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch