Beginnend Advocaat-Medewerker Commercial Contracting & Litigation

HEUSSEN is een onafhankelijk en zeer internationaal georiënteerd advocaten- en notarissenkantoor dat is gevestigd in Amsterdam. 

Met een netwerk van acht kantoren in drie Europese landen opereert HEUSSEN proactief en vooral oplossingsgericht voor cliënten en relaties die gespecialiseerde juridische bijstand zoeken. 

HEUSSEN verleent diensten van het hoogste kwaliteitsniveau zonder daarbij de praktische kant van de zaak of commerciële overwegingen van de cliënt uit het oog te verliezen. HEUSSEN kenmerkt zich door een open en plezierige werksfeer waar samenwerking en korte communicatielijnen centraal staan. Op dit moment telt de totale bezetting van kantoor ongeveer 30 mensen.

In verband met uitbreiding van de praktijk zoekt HEUSSEN een:                        

BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER 

COMMERCIAL CONTRACTING & LITIGATION

Profiel

  • Je hebt affiniteit met het adviseren en procederen op het gebied van het contractenrecht.
  • Je wenst te excelleren binnen een compact en gedreven team met een sterke betrokkenheid bij de cliënten.
  • Je hebt een gedegen kennis van het algemene contractenrecht en bij voorkeur gespecialiseerde kennis op het gebied van bijzondere overeenkomsten, zoals agentuur en distributie en/of andere onderdelen van het handelsrecht.
  • Je voelt je thuis in de rechtszaal.
  • Je opereert met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
  • Je bent pragmatisch, doortastend en cliëntgericht.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels. Kennis van een andere taal is een pré.
  • Je beschikt over de volgende kernwaarden: professioneel – specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer.

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student-)stagebeoordelingen kun je sturen door het indrukken van de solliciteerbutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peggy Loogman, kantoormanager (peggy.loogman@heussen-law.nl of 020 312 28 04). Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur