Jurist Vastgoed (32 - 36 uur)

Jurist Vastgoed (32 – 36 uur)
36 uur per week Juridisch

Jouw functie
Er is een stevig juridisch (strategisch) advies nodig in het kader van gebiedsontwikkeling en er moet een nieuw contract worden beoordeeld. De complexe verkoop van een pand leid jij in juiste banen en er worden duidelijke juridische afspraken vastgelegd. Je snapt het al, een jurist Vastgoed bij de gemeente Delft is van veel (huizen)markten thuis. 
Jij bent een belangrijke spil in de organisatie als het gaat om vastgoed(recht). Je bent de expert op het gebied van strategische en tactische juridische advisering. Bij vragen over de wet- en regelgeving van de vastgoedmarkt en de bijbehorende ontwikkelingen ben jij het eerste aanspreekput. Jij kunt de regels dan ook zonder problemen uitvoeren en implementeren binnen de organisatie. Jij bent een echte netwerker en vertegenwoordiger die snel schakelt en flexibel is: het ene moment zit je in een overleg met het college van B&W of ambtelijk opdrachtgevers, het andere moment ga je een nieuwe samenwerking aan met een marktpartij.
Bij de afdeling Vastgoed staan twee belangrijke onderwerpen op het programma:

  • Het mede opzetten van complexe gebiedsontwikkelingen, wetende dat de gemeentelijke vastgoedportefeuille de laatste tijd flink gekrompen is en
  • Het verduurzamen van onze vastgoedportefeuille.


Over jou
Initiatiefrijk, proactief en communicatief en redactioneel sterk: dat zijn competenties die jou het beste omschrijven. De afwisseling tussen intern en extern werken is jou op het lijf geschreven. Met wie jij ook om de tafel zit, jij voelt je altijd op je gemak. Sterker nog, met jouw goede onderhandelingsvaardigheden en overtuigingskracht weet jij alles in goede banen te leiden. Een complexe zaak met veel risico’s? Jij zoekt zelfstandig, of samen met andere partijen, naar de juiste oplossing – en vindt die ook. Je hebt een gedegen visie op de vastgoedportefeuille en vertaalt de ontwikkelingen naar beleid.

Andere eisen:

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van Nederlands recht met als afstudeerrichting privaatrecht of vastgoedrecht.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met aantoonbare ervaring binnen gebiedsontwikkelingsprojecten.
  • Je hebt affiniteit met politiek bestuurlijke processen en het functioneren van een gemeentelijke organisatie.
     

Wat we bieden

  • Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.520 bruto bij een 36-urige werkweek en we bieden je een vast dienstverband.
  •  

Een (ontwikkel)assessment kan onderdeel zijn van deze sollicitatieprocedure.
 

 

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van extra verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. De werktijden zijn bij gemeente Delft flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden. 

Tot slot: Je komt te werken in het hart van de historische binnenstad in een modern en duurzaam kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in het uitgaanscentrum met horeca aan de grachten. Delft is een fietsstad met op een steenworp afstand de mogelijkheid tot wandelen in de Delftse Hout. Museum- en theaterbezoek is laagdrempelig in de binnenstad voorhanden.

Delft. Laat zien wat je kan
Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt
De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Contact
Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Klaas Mast, afdelingshoofd Vastgoed en Facilitair, via telefoonnummer 06 53 93 20 14.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
Overtuig ons ervan dat jij de juiste kandidaat bent en upload jouw motivatie en cv vóór 12 april 2019 via de 'Solliciteer' button.

Medewerkers van de gemeente Delft en Werken in Haaglanden hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op andere kandidaten.

Reserveer de datum: de eerste selectiegesprekken vinden plaats op 17 april 2019. De tweede gespreksronde staat op 24 april 2019 gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Overheid