(Gevorderd) Advocaat-stagiair

Branden, diefstallen, instortingen, fraudes; het zijn een aantal voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V. Omdat betrokkenen steeds meer de weg weten te vinden naar ons kantoor zijn wij op zoek naar versterking van het huidige team.

Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V. is een Rotterdams nichekantoor dat zich ten doel heeft gesteld  een door schade gedupeerde verzekerde of verzekeringnemer op het hoogste niveau bij te staan teneinde de beste mogelijke oplossing voor hen te bereiken. Onze cliënten zijn voornamelijk bedrijven uit heel Nederland. Bij Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten B.V.  is het niet alleen (proces)stukken schrijven maar ook actief rechercheren om vervolgens de resultaten daarvan te vertalen in een werkbaar juridisch advies.

Wij zijn op zoek naar:

een (gevorderd) advocaat-stagiair

Wij zoeken de beste (toekomstige) advocaat. Of je nu net bent afgestudeerd of al ervaring hebt binnen het bedrijfsleven of de advocatuur, het gaat ons er om dat de juiste persoon de juiste zaken behandelt.  Je bent in ieder geval gedreven, analytisch, accuraat, nieuwsgierig en creatief. Het is topsport. Je kunt (dus) tegen een stootje. Jij wilt, net als wij, de beste zijn. 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mr. M. Ripmeester, mr@verzekeringsadvocaten.nlof 010 206 2050.

Solliciteren?

Een korte motivatie, voorzien van een curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen kun je sturen door het indrukken van de solliciteerbutton naast deze vacature.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Bedrijfsleven, Juridisch