(Huur) Incassojurist

 

Nexa Velo Advocaten is een modern en ambitieus advocatenkantoor in hartje Utrecht dat zich focust op het MKB en de grootzakelijke markt. Het huidige team telt 14 ervaren advocaten en juristen en 4 ondersteuners. Wij richten ons op het ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoed-, huur- en bouwrecht en ICT-recht. Daarnaast neemt de afdeling incasso een belangrijke plaats in binnen ons kantoor. 

Door een sterk groeiende incassopraktijk en om de markt optimaal te kunnen bedienen zijn wij per direct op zoek naar een: 

(Huur) Incassojurist
m/v – fulltime - Utrecht

Functie

Als incassojurist behandel je complexe incassodossiers van A tot Z. Je onderhoudt veelvuldig schriftelijk en telefonisch contact met debiteuren, deurwaarders en de advocaten van Nexa Velo. Daarbij stel je het belang van de klant altijd centraal. Ook ben je verantwoordelijk voor het gehele gerechtelijke traject, zoals het opstellen van dagvaardingen en procederen bij de rechtbank. Naar de klant ben jij het eerste aanspreekpunt en adviseer je hen over juridische en strategische vraagstukken. 

Profiel
De juiste kandidaat:

  • heeft minimaal HBO/WO niveau;
  • heeft minstens 3 jaar werkervaring als (incasso)jurist op gebied van het vastgoed- en huurrecht of verbintenissenrecht;
  • is commercieel gedreven, begrijpt wat onze klanten drijft en heeft een pragmatische aanpak;
  • is inhoudelijk sterk, secuur en zelfkritisch;
  • heeft acquirerend vermogen en onderhoudt relaties;
  • is besluitvaardig, initiërend en resultaatgericht;
  • is enthousiast en positief en draagt bij aan de gezamenlijke focus van het kantoor.


Aanbod
Als incassojurist bij Nexa Velo Advocaten werk je aan interessante zaken voor mooie bedrijven, veelal in de grootzakelijke markt. Je wordt een belangrijke speler in het team van juristen en advocaten, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijg je de mogelijkheid om op hoog juridisch (inhoudelijk en strategisch) niveau te werken binnen een advocatenkantoor. Er heerst een collegiale en open sfeer en er is veel ruimte voor initiatief. 

Wij bieden een goed, zeker marktconform salaris en werken ook met de mogelijkheid tot het behalen van een bonus. Daarnaast bieden we een goed pensioen, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag. 

Sollicitaties kunnen gericht worden aan:
Nexa Velo Advocaten, t.a.v. mevrouw E.H. van Oosterwijk. 
Maliesingel 16B, Postbus 85308, 3508 AH Utrecht
T 030-6008383 
evanoosterwijk@nexavelo.nl
www.nexavelo.nl
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Juridisch