Advocaat voor ondernemers

Actio Advocaten zoekt een ondernemende advocaat

Wij zijn een advocatenkantoor voor ondernemers. Onze klanten zijn MKB bedrijven. Geen multinationals, maar hardwerkende en gepassioneerde mensen. Van online drukkerij tot fabrikant van manometers. Van ICT bedrijf tot zorginstelling. Als ze tegen juridische problemen aanlopen, helpen wij ze met creatieve oplossingen. Dat kan het opstellen van een contract zijn, of knokken in de rechtbank. 

We zijn zichtbaar. Actio sponsort veel sportverenigingen. We halen met onze zaken geregeld de media. We zijn online vindbaar.

We willen kwaliteit leveren. Elke advocaat bij Actio heeft zijn/haar eigen specialisme. We blijven ons ontwikkelen, zowel juridisch als ook op andere gebieden.

Ons team is hecht. Met negen collega's ken je elkaar goed en is sfeer belangrijk. Die sfeer is informeel, maar professioneel. We spreken elkaar aan op gedrag. Ongeacht ieders functie.

We zoeken een advocaat die onze kernwaarden deelt. Kwaliteit, aanpakken, helderheid en gedrevenheid. Niet per sé de grootste willen zijn, maar wel de beste. Winnaarsmentaliteit. Een advocaat die een eigen praktijk heeft, of in staat is die op te bouwen en goede relaties met klanten kan aangaan. Die interesse heeft in het handelsrecht (contracten, procedures) en het faillissementsrecht.

We bieden een mooi kantoor met leuke mensen. Salaris dat boven de richtlijn zit, maar ook andere vormen van samenwerking zijn bespreekbaar. Een moderne werkplek, en alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. 

Spreekt je dit aan? Stuur dan je motivatie en CV naar pol@actio.nl

Kijk voor meer info op: 

http://www.actio.nl

https://www.linkedin.com/pulse/waarom-ben-ik-advocaat-geworden-jan-maarten-pol/


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)