Advocaat-medewerker Arbeidsrecht

Vacature advocaat-medewerker Arbeidsrecht, standplaats Den Bosch

Momenteel hebben we een vacature voor een advocaat-medewerker Arbeidsrecht, standplaats Den Bosch.

De Business Unit Arbeidsrecht

Binnen ons kantoor werken we in Business Units (BU’s), ingedeeld per rechtsgebied. De Business Unit Arbeidsrecht richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en werkt voor regionale, nationale en internationale organisaties. Werken binnen deze praktijk betekent dat je adviseert en procedeert over alle facetten van zowel het individuele als collectieve arbeidsrecht. Daarnaast zal je werkzaamheden verrichten op het raakvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Je bent nauw betrokken bij je cliënten en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van de praktijk, zowel financieel als vakinhoudelijk. 

Wie zoeken wij?

Jij weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën en initiatieven. Je kunt goed plannen en organiseren en je kunt in meerdere projecten gelijktijdig werken. Uiteraard ben je deskundig op je vakgebied en sterk in woord en geschrift. Je hebt de ambitie je kennis verder te ontwikkelen in het arbeidsrecht. Je weet de gestelde doelen met succes te realiseren. Je bent ondernemend en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze praktijk en draait zo snel mogelijk volwaardig mee in ons team.

De advocaat-medewerker die wij zoeken:

  • heeft minimaal 5 jaar werkervaring;
  • heeft aantoonbare ervaring op het gebied van arbeidsrecht;
  • heeft affiniteit met het ondernemingsrecht;
  • heeft een zakelijk voorkomen en gevoel voor commercie;
  • gaat voor het belang van de cliënten;
  • beschikt over een praktische en doelgerichte insteek;
  • heeft gevoel voor diplomatie en is sociaalvaardig;
  • toont initiatief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel; en
  • blinkt uit in schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid.

Wat mag je van ons verwachten?

Eenmaal binnen bij Holla Advocaten maak je onderdeel uit van de Holla Academy en volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat. Op deze manier bereid je jezelf steeds voor op de volgende stap in je carrière. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega's een prettig team vormen.

Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, non-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen wij het Hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat onze advocaten betrokken zijn bij hun cliënten en zij nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is vaak de juridische sparringpartner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.

Solliciteren?

Deel jij onze kijk op advocatuur en ondernemen? Kun jij onze propositie vertalen naar de behoefte van onze cliënten? Ben je een teamplayer en zie je uitdaging in het werken met zakelijke klanten? Ben je op zoek naar een intensieve kennisuitwisseling tussen jou en je collega-advocaten? Verzilver dan bij Holla advocaten je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden.

Ben je geïnteresseerd in deze positie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV en cijferlijst(en) Master(s) aan de afdeling HR. Direct solliciteren? Klik HIER.

De inschrijving voor deze vacature sluit op 6 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker