Advocaat-stagiaire Omgevingsrecht voor de sectie Vastgoed

Om mee te denken én te werken aan onze ambities zoekt De Advocaten van Van Riet voor de sectie Vastgoed een enthousiaste en ambitieuze advocaat-stagiaire mét aantoonbare interesse in het
omgevingsrecht. Enige jaren relevante werkervaring is welkom, maar niet vereist.

Je profiel
Ben jij hands-on? Heb jij pit, daadkracht, scherpte, humor en ben je een flexibel persoon die creatief en oplossingsgericht denkt? Ben jij een uitstekend jurist en ben je analytisch, leergierig, enthousiast, gedreven, overtuigend, zelfstandig en heb je een ondernemersgeest, dan gaan wij graag met je in gesprek.

Over De Advocaten van Van Riet
De Advocaten van Van Riet is een professioneel en ambitieus advocatenkantoor met een open, informele en laagdrempelige cultuur. Bij het kantoor werken momenteel 29 enthousiaste mensen, van
wie 20 advocaten. Het kantoor heeft specialismen op twee terreinen: Vastgoed en Ondernemingen. De Advocaten van Van Riet richt zich op middelgrote en grote ondernemingen, (non-profit) (zorg-)instellingen en particuliere investeerders en kent vier expertises: Vastgoed, Herstructurering & Insolventie, Onderneming en Organisatie, Zorg en Organisatie. De Vastgoedpraktijk kent een vaste cliëntenkring van beleggers, ontwikkelaars, aannemers, corporaties, zorginstellingen, eindgebruikers, VVE’s en overheden.

Elke dag zetten wij ons als onafhankelijk kantoor in om samen met onze cliënten eruit te halen wat er in zit. Kenmerkend is onze kundige, snelle en informele aanpak. Sterk op de inhoud, maar altijd met de focus op het resultaat.

Wij bieden
Als advocaat-stagiaire op de sectie Vastgoed ga je voornamelijk zaken behandelen op het gebied van het omgevingsrecht, zoals vergunning- en bestemmingsplanprocedures, planschade en onteigeningen. Daarnaast ben je inzetbaar in overige, vastgoed gerelateerde kwesties die de sectie Vastgoed behandelt. Je krijgt daarbij de ruimte om je juridische en vakinhoudelijke vaardigheden in het omgevingsrecht te ontwikkelen. We hechten waarde aan zowel persoonlijke als vakinhoudelijke begeleiding en delen actief kennis met elkaar. Daarnaast is er tijd voor opleiding, collegiaal overleg en plezier in het werk. Wij vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt, omdat dat bijdraagt aan een goede werksfeer en uitmuntende resultaten.

Solliciteren
Als je denkt dat deze functie én De Advocaten van Van Riet bij jou passen, stuur dan vóór 1 mei aanstaande je gemotiveerde brief met je CV, volledige cijferlijst (bachelor en master), pasfoto, scriptie
en een eventuele stagebeoordeling per e-mail naar onze HR Adviseur Chantal van Mourik door het indrukken van de solliciteerbutton.

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Richard de Laat. Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)