Advocaat-Stagiair(e) praktijkgroep Gaming (2x)

Ben jij geïnteresseerd om je aan te sluiten bij een hecht en dynamisch team dat werkzaam is in een technologie gedreven en snel veranderend juridisch landschap? Vind je het uitdagend om in een sterk internationaal gerichte setting werkzaam te zijn waarbij je tegelijkertijd te maken krijgt met verschillende rechtsgebieden en disciplines? De praktijkgroep Gaming is per direct op zoek naar twee juridisch medewerkers die uitgroeien tot advocaat-stagiaires.

Kalff Katz & Franssen

Kalff Katz & Franssen is een boutique advocatenkantoor, gevestigd aan het Concertgebouwplein te Amsterdam, met een uitstekende reputatie op het gebied van entertainment, mediarecht en gaming. Met uitgesproken focus en sectorgerichte benadering levert Kalff Katz & Franssen een hoog gespecialiseerde dienstverlening aan haar (inter)nationale clientèle.

Praktijkgroep Gaming

De praktijkgroep heeft een unieke marktpositie opgebouwd en bedient de top van de sector, bestaande uit veelal beursgenoteerde ondernemingen (o.a. operators/suppliers, PSP’s, mediabedrijven). Zij heeft als enige Nederlandse kantoor een Band 1 ranking in Chambers Global op dit terrein. Gelet op de aanstaande openstelling van de kansspelmarkt is zij per direct op zoek naar uitbreiding van het team.

Het team werkt in een brede advies -en procespraktijk waarin complexe public affairs vraagstukken vaak een rol spelen. Hoewel sprake is van een sterke sectorgerichte benadering, krijgt het team te maken met diverse rechtsgebieden (o.a. bestuursrecht, EU recht, privacywetgeving, consumentenrecht en ondernemingsrecht).

Profiel kandidaat 1

 • Veelzijdig talent met afgeronde WO opleiding rechten
 • Enthousiast, ambitieus en gevoel voor humor
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal
 • Beschikbaar om regelmatig naar het buitenland te reizen

Profiel kandidaat 2

 • Afgeronde WO opleiding rechten 
 • Academische interesse
  • Bereidheid om naast reguliere praktijk eveneens te assisteren bij onder meer wetenschappelijke publicaties en conferenties
 • Enthousiast, ambitieus en gevoel voor humor
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal
 • Beschikbaar om regelmatig naar het buitenland te reizen

Solliciteren

Spreekt een van deze niet alledaagse vacatures je aan? Stuur dan zo spoedig mogelijk en uiterlijk 10 mei 2019 je CV, cijferlijsten, referenties en inspirerende motivatiebrief door het indrukken van de solliciteerbutton. 

Mocht je nog vragen hebben over deze vacatures stuur dan een email aan vacature@kalffkatzfranssen.nl of neem contact op met Mariëlla Jensen via 020 – 676 07 80.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch