Jurist | Parttime / Fulltime (V19.0680)

Jurist | Parttime / Fulltime (V19.0680)
Amersfoort, 24-36 uur 
Affiniteit met zorg


Dit ga je doen
Je behandelt gezondheidsrechtelijke vragen en andere vragen van onze collega’s. Je onderhoudt daarbij contact met behandelaren, managers zorg en regiodirecteuren en ondersteunt hen vanuit het juridisch kader (Wgbo, Wkkgz, Boek 1 Burgerlijk Wetboek). Je bent betrokken bij het maken van beleid (bijvoorbeeld multidisciplinair project Veilig en Samenhangend Melden). Je geeft voorlichting en workshops aan zorgprofessionals. Je biedt juridische ondersteuning bij het proces rondom de van instroom van cliënten, het up-to-date houden van zorgovereenkomsten en draagt bij aan de (door)ontwikkeling van het elektronisch cliëntdossier (ECD). Je maakt deel uit van een juridisch team dat niet bang is om ook vragen op te pakken die nieuw zijn.

Dit zijn wij
’s Heeren Loo biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we met 14.000 collega’s voor 10.000 cliënten verspreid over onze 15 regio’s in vrijwel heel Nederland. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dit doen wij aan de hand van drie beloftes: Goed leven, mooi werk en een duurzame gezonde organisatie.

Het juridische team bestaat uit zes professionele en zelfstandige medewerkers. Het team adviseert over gezondheidsrecht, overeenkomstenrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en huurrecht en is tevens verantwoordelijk voor het ambtelijk secretariaat van de klachten- en bezwarencommissies.

Dit ben jij

  • Je bent universitair afgestudeerd en hebt kennis van en ervaring in het gezondheidsrecht.
  • Je straalt vertrouwen uit, bent toegankelijk en kunt mensen op hun gemak stellen.
  • Je beweegt je gemakkelijk in alle lagen van onze zorgorganisatie.
  • Je bent analytisch, oplossingsgericht en daadkrachtig.


Dit bieden wij

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Inschaling conform de cao Gehandicaptenzorg afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Werkrooster omvat vrijdag en is verder in overleg (met je collega’s).
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.


Sollicitatieprocedure
Heb je belangstelling, dan ontvangen we graag je sollicitatiebrief met cv via het online sollicitatieformulier. De termijn sluit op 30 april 2019.

Wil je meer informatie?
Wil je weten hoe ’s Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Robert Collenteur, of op telefoonnummer 088-0371000. Of kijk op www.sheerenloo.nl/werken-bij.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist