Jurist aanbestedingsrecht

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor de aanbestedingspraktijk op onze vestiging in Zwolle zoeken we een:

Jurist aanbestedingsrecht  

We zoeken een enthousiaste en gedreven jurist met ervaring en affiniteit in het aanbestedingsrecht. Je dient in staat te zijn vraagstukken op het gebied van aanbestedingsrecht te kunnen oplossen met hulp en onder supervisie van onze specialisten. Je gaat onderdeel uitmaken van het team aanbestedingsrecht. Wij ondersteunen en adviseren niet alleen aanbesteders over de te nemen stappen en op te stellen documenten, maar begeleiden ook inschrijvers bij het opstellen, toetsen en/of indienen van aanbestedingsdocumenten. Wij hebben  veel ervaring met procederen in aanbestedingsgeschillen. Doordat wij zowel aanbesteders als inschrijvers bijstaan, kunnen wij geschillen vanuit diverse invalshoeken benaderen.

Spreekt jou dit aan en zijn bovendien je juridische kennis en vaardigheden bovengemiddeld? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei. Bij gebleken geschiktheid bestaat er op termijn perspectief om de stap te maken naar de advocatuur.

Opleiding, kennis, ervaring

  • Afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht (o.a. aanbestedingsrecht)
  • Ervaring als jurist in het aanbestedingsrecht is een pré
  • Klantgerichte houding
  • Enthousiaste, gedreven en efficiënte instelling

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager P&O, Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist