Advocaat Huurrecht

Vulpes Advocaten

Vulpes Advocaten is een advocatenkantoor met een sterke en groeiende vastgoed- en huurrechtpraktijk. Gevestigd in Amsterdam, groot regionaal werkend en daarnaast landelijk opererend voor woningbouwcorporaties en beleggers. De werkwijze van het kantoor is duidelijk: probeer het eenvoudig en praktisch op te lossen. Lukt dat niet, dan vol er tegenaan. Bij wijze van spreken een Rotterdamse mentaliteit die ook in het Amsterdamse werkt.

Deze aanpak van het kantoor werkt en valt op! Meer nieuwe cliënten weten hun weg te vinden. Voor versterking van de volle praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat huurrecht die ook thuis is in vastgoedrecht. Met jouw komst ontstaat meer lucht, mede om de verdere aanwas van werk goed op te vangen.

Ben jij die advocaat die de cliënten adequaat bijstaat en adviseert in huurrecht en bij vastgoedvraagstukken?

Advocaat Huurrecht Amsterdam

Als advocaat huurrecht adviseer je grotendeels woningbouwcorporaties, beleggers en private verhuurders van onroerend goed, zowel voor woon- als bedrijfsruimte. Jij bent de steun en toeverlaat. Met een grote mate van zelfstandigheid behartig jij alle zaken die voor komen. Denk hierbij aan de volgende aspecten van het huurrecht:

  • Overlast;
  • Huurprijsprocedures;
  • Gebreken;
  • Renovatie;
  • Onderverhuur;
  • Ontruiming.

Uiteraard adviseer jij jouw cliënten verder op het brede gebied van het vastgoedrecht. Naast het werken voor de corporaties, beleggers en professionele verhuurders, draai je mee in de algemene vastgoedpraktijk. 

Ook krijg je te maken met het verbintenissenrecht in brede zin, procesrecht en incasso's.

Toe aan jouw volgende stap?

Profiel Advocaat Huurrecht Amsterdam

Jij bent gespecialiseerd in huurrecht en idealiter heb je 3 - 6 jaar ervaring. Je weet dat vastgoedrecht in brede zin jouw 'ding' is. Zelfstandigheid heb je hoog in het vaandel en je wilt nog veel leren. Je staat open voor een vervolgstudie (of bent mogelijk al begonnen) zoals bijvoorbeeld Grotius Onroerend Goedrecht of je bent bezig met je toelating voor de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA).

Als persoon ben je pragmatisch, helder en duidelijk zonder kort door de bocht te zijn. Je bent niet bang om de strijd aan te gaan. Je kent de rechtbank inmiddels ook van binnen en je staat bekend om jouw scherpe processtukken en wijze van procederen.

Geboden

Een uitdagende praktijk met mooie cliënten. Ruimte om je eigen stijl te ontwikkelen. Vier gespecialiseerde collega-advocaten voor overleg en van wie je veel kan leren. Humor, lol en Amsterdamse directheid.

Graag ontvangen we jouw sollicitatie in de vorm van je cv, cijferlijsten, referenties en een inspirerende motivatiebrief en eventuele stagebeoordelingen. Druk hiervoor op de solliciteerbutton.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature stuur dan een email aan vos@vulpes.nl of neem contact op met Willem Vos via 020 – 240 1355.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Onroerend Goed