Ervaren Jurist Vervoerrecht

Wil jij binnen een specialistisch team werken waar jij al jouw kennis zult inzetten om het verschil voor de klant te maken? Dan gaan wij graag het gesprek aan met jou.

Informatie
Voor onze afdeling Rechtshulp in Rotterdam zoeken wij een collega die zaken gaat behandelen op het gebied van het vervoerrecht. De zaken hebben met name betrekking op vervoer van goederen over de weg (nationaal en internationaal) en de binnenvaart, waaronder vervoer- en expeditieovereenkomsten, opslag en transport, bevrachting, ladingschades, aansprakelijkheid en verzekering, grensoverschrijdende handelstransacties, documentenkoop. Verder worden er zaken behandeld op het gebied van het luchtvervoer en (internationale) verhuiszaken en post-koerierszaken. Behandeling van zaken op het gebied van algemeen verbintenissenrecht kan ook voorkomen. Je onderzoekt de zaken op juridische haalbaarheid, adviseert en komt voor de klant door corresponderen, schikken en/of procederen tot het gewenste resultaat.

Functie-eisen
Je hebt een voltooide studie Nederlands Recht. Het keuzevak vervoerrecht en/of zeerecht en kennis van moderne talen is een pré. Je hebt je tenminste een aantal jaren inhoudelijk bezig gehouden met het vervoerrecht, bij voorkeur in de rechtshulpverlening. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken. Als professional in je vak ben je service- en resultaatgericht. Het nemen van initiatief is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt je werk goed plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Femke Timmerman (Teamleider RH Rotterdam) via 06 - 10463847 of Danny Rumpel (Recruiter) 033 - 434 2110.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening