Professional Support Lawyer M&A

Blenheim Advocaten zoekt een 

Professional Support Lawyer M&A (16-24 uur)

Blenheim Advocaten is een innovatief middelgroot full service kantoor in Amsterdam met een leeuwenhart voor klanten en bezieling voor ondernemerschap. Specialist in (internationaal) ondernemingsrecht, altijd op zoek naar een pragmatische oplossing om het doel van de klant te bereiken. "Work-life balance" staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn op zoek naar een Professional Support Lawyer om onze snel groeiende Corporate M&A praktijk te ondersteunen. 

Als Professional Support Lawyer fungeer je als vraagbaak en ondersteun je het team met het opstellen en up-to-date houden van modellen/checklists, schrijf je artikelen en blogs. Je ondersteunt de praktijk bij juridische vraagstukken in dossiers. Als specialist zorg je ervoor dat juridisch relevante ontwikkelingen, zoals ontwikkelingen in wetgeving, rechtspraak en literatuur onder de aandacht komen tijdens het wekelijkse M&A praktijkoverleg. Jij bent tevens verantwoordelijk voor het verhogen van de kwaliteit van de jurisprudentiebesprekingen. 

Onze ideale kandidaat:

  • Onderzoekt graag juridische vraagstukken
  • Is een echte team player, maar ook in staat zelfstandig werkzaamheden op te pakken
  • Proactief met gevoel voor humor
  • Heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Is een stevige sparringpartner voor partners en medewerkers
  • Is 2-3 dagen per week beschikbaar (het is mogelijk om de uren te verspreiden over meerdere dagen)

Wij bieden een uitdagende functie in een informele omgeving, met doorlopende interne opleidingen, goede beloningsvoorwaarden en de mogelijkheid tot het volgen van postdoctorale opleidingen.

Geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief tezamen met CV, cijferlijsten en eventuele referenties naar Beep Rietjens-Van Werven, door het indrukken van de solliciteerbutton.

Blenheim Advocaten – lid van LAW, een internationaal netwerk met ruim 100 leden en 4000 advocaten in 50 landen – bedient nationale en internationale klanten en beschikt over een in-house German Desk en English Desk.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Jurist, Juridisch