Consultant Legal

BOUW JE MEE AAN DE TOEKOMST VAN LEGAL?

JIJ LEIDT DE INNOVATIE VAN HET JURIDISCHE WERKVELD

Legal consultancy is al lang niet meer met de neus in de stoffige wetboeken. Althans, niet alleen maar. Wij zien grenzen vervagen en geloven in innovatie. Denk aan legal tech, de rol van data en de brede skills van de jurist 2.0. Voor veel van onze klanten nog onontdekt terrein; jij bereidt ze voor op de toekomst van legal. Ontdek jouw rol op het snijvlak van business en consultancy.

DIT GA JE DOEN

Je bent juridisch (business) consultant en daarmee gesprekspartner aan tafel. Bij organisaties van formaat adviseer jij op topniveau over strategie, beleidsontwikkeling en de implementatie van wet- en regelgeving. Dit doe je vanuit jouw juridische expertise bij opdrachtgevers in profit, public en healthcare, variërend van gemeenten en de Rijksoverheid tot zorginstellingen, banken en multinationals. Daarnaast draag jij projecten van grote omvang. Als projectleider coach je onze junior consultants en coördineer je onze oplossingen bij de opdrachtgever. Ook is er ruimte om binnen jouw netwerk nieuwe business te ontwikkelen.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Jouw niveau is hoog, maar wij leggen de lat graag nog hoger. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel je kennis als (leidinggevende) vaardigheden. Denk aan een rol als docent, de ruimte om een netwerk te creëren en het podium om jezelf als expert te positioneren. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Je vult werktijden flexibel in en met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je prima salaris. Een leaseauto en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

GOED OM TE WETEN

Jij hebt je sporen verdiend in de wereld van legal en kunt dus kansen creëren. Voor jezelf, voor jouw opdrachtgevers en voor EIFFEL. Je werkt en denkt op WO-niveau en ontdekt graag hoe innovaties het juridische werkveld slimmer kunnen maken. Daarin durf je ons uit te dagen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Beleidsmedewerker, Jurist, Juridisch