Professional Legal

BOUW JE MEE AAN DE TOEKOMST VAN LEGAL?

VERBREED JE ROL IN JOUW VOLGENDE CARRIÈRESTAP

Bij ons is werken als legal consultant veel meer dan het project bij de opdrachtgever. Wij zetten beweging om in groei, ook binnen onze eigen juridische dienstverlening. Jij krijgt alle ruimte om daaraan bij te dragen. In een commerciële rol, als schrijver, in een rol als projectleider of op het snijvlak van innovatie. Ontdek hoe jouw rol eruit ziet.

DIT GA JE DOEN

Een rol als juridisch consultant is veelomvattend. Enerzijds ben jij de expert die adviseert, wet- en regelgeving implementeert en beleid ontwikkelt bij opdrachtgevers in profit, public en healthcare. Denk aan thema’s als bezwaar en beroep, bestemmingsplanprocedures, vergunningverlening en handhaving in de publieke sector en klachten, claims of contractmanagement bij profitorganisaties. Een rol als legal counsel is ook mogelijk. Anderzijds draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze oplossingen. Door lid te zijn van een expertiseteam dat past bij jouw specialisme en door mee te bouwen aan ons Legal Office.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij zijn gericht op groei en daarom krijg je veel ruimte voor ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Hoe je die ontwikkeling combineert met jouw rol bij de opdrachtgever is aan jezelf. Je vult werktijden flexibel in en met overuren creëer je ruimte voor een extra (opleidings-)budget, bovenop je prima salaris. Een leaseauto en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

GOED OM TE WETEN

Met jouw ervaring als jurist ken jij de wereld van legal en weet je waar de komende jaren kansen ontstaan. Daarnaast ben je op WO-niveau afgestudeerd. Maar nu je de stap naar ons zet, word jij regisseur van jouw verdere ontwikkelperspectief. Door artikelen te schrijven, door een rol als projectleider aan te nemen of door innovaties te omarmen met jouw expertiseteam, kan zo’n ontwikkeling snel gaan. Of je kiest voor een rol als buddy of docent. Er is veel om te ontdekken.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch