Advocaat-stagiair(e) arbeidsrecht

Arbeidsrecht bij Ten Holter Noordam advocaten

Het adviseren van ondernemingen en (semi) overheden over alle juridische aspecten van het inzetten van personeel. Dat is arbeidsrecht in een notendop. De wet- en regelgeving in het arbeidsrecht verandert voortdurend. Voor werkgevers en werknemers is het dan ook onmogelijk altijd op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Jouw uitdaging is dan ook om onze cliënten op het gebied van het arbeidsrecht te ‘ontzorgen’.

Jouw uitdaging

Jij hebt je masteropleiding arbeidsrecht afgerond en bent startend of hebt al enige relevante werkervaring. Jouw doel is je binnen Ten Holter Noordam advocaten te specialiseren tot een volwaardig advocaat arbeidsrecht. Je krijgt tijd voor de beroepsopleiding en andere opleidingseisen.  Daarnaast breng je jouw eigen ideeën en input in en kun je niet wachten om deze ideeën te toetsen bij je kantoorgenoten, advocaten en de professionals van marketing en communicatie, om die vervolgens alleen of in teamverband in de praktijk te gaan ontwikkelen.

Dit breng jij mee

De ideale kandidaat voor Ten Holter Noordam advocaten

  • heeft een afgeronde masteropleiding, met een focus op arbeidsrecht;
  • is startend op de arbeidsmarkt of heeft enige – relevante – werkervaring;
  • is analytisch sterk maar weet de vertaalslag naar de praktijk te maken;
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel aanvoelingsvermogen;
  • heeft een sterke persoonlijkheid, zelf startend vermogen, toont initiatief en heeft een hands-on mentaliteit.

En hier doe je het voor

  • de mogelijkheid om als advocaat te starten in een jong, middelgroot, modern en kwalitatief hoogstaand kantoor ‘aan de Maas’;
  • een dynamische praktijk en goede begeleiding;
  • de kans je verder te ontwikkelen tot specialist op het gebied van arbeidsrecht;
  • een goed arbeidsvoorwaardenpakket;
  • een informele werkomgeving, regelmatige borrels en een uitstekende lunch.

Even voorstellen … jouw toekomstige collega’s

Ten Holter Noordam advocaten is een hoogstaand advocatenkantoor geworteld in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk. Een kantoor met de focus op de marktgebieden zorg, bouw, overheid en haven en handel dat zich richt op ondernemingen en (semi) overheden. Met 45 juridisch specialisten werken wij samen aan één doel: onze doelgroep snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Binnen de sectie arbeidsrecht werken 14 advocaten, professional support lawyers en juridisch ondersteuners. Zij adviseren en procederen op het gebied van arbeidsrecht in de meest brede zin, in het bijzonder vanuit de marktgebieden zorg, bouw, overheid, haven en handel. Elke advocaat verdiept zich, in aanvulling op zijn brede arbeidsrechtelijke kennis, in een sub specialisme naar keuze.

Als advocaat-stagiair(e) op de sectie arbeidsrecht kom je terecht in een hecht en informeel team waar veel wordt samengewerkt. Dat uit zich in regelmatige jurisprudentielunches, de vakinhoudelijke sectieoverleggen, het gezamenlijk organiseren van seminars en ontbijtbijeenkomsten voor cliënten en relaties, het jaarlijkse sectie uitje én – uiteraard – de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Pas jij in ons team?

Stuur jouw motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten en stagebeoordelingen naar solliciteren@thna.nl ter attentie van Irene van Ochten. Wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Dymphy Schuurman via schuurman@thna.nl of 088 234 45 35.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch