Advocaat / jurist arbeidsrecht

VACATURE ADVOCAAT of JURIST ARBEIDSRECHT per 1 juni 2019

Wie zijn wij?

Om duidelijk te maken wie we zijn kunnen we het beste vertellen wie we niet zijn. Wij zijn geen advocatenkantoor dat zich focust op langdurige juridische procedures waar onze cliënt niet gelukkig van wordt. Wij geloven niet in een algemene rechtspraktijk waarbij alle rechtsgebieden worden aangeboden. Wij zijn geen kantoor met een sterk hiërarchische cultuur, waarbij initiatieven niet worden gewaardeerd.

Wij zijn een kantoor dat inzet op een duurzame samenwerkingsrelatie met onze cliënten. Dat betekent dat naast procesvertegenwoordiging het adviseren van onze cliënten een belangrijke taak is. Met 14 advocaten en juristen zijn we dagelijks in de weer om de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Daarbij staat het belang van de cliënt voorop. Wij kiezen nadrukkelijk voor 3 rechtsgebieden waarop we toonaangevend willen zijn: onderwijsrecht, arbeidsrecht en insolventierecht. Wij sturen onze advocaten en juristen op ondernemerschap waarbij we eigen initiatieven belonen.

Wat zoeken wij?

Voor het rechtsgebied arbeidsrecht zijn we op zoek naar een ervaren advocaat of ervaren jurist op dit terrein om samen met ons de sectie arbeidsrecht verder uit te breiden, niet alleen kwantitatief maar zeker ook kwalitatief.

Wat verwachten wij van jou?

*Je bent ondernemend;
*Je bent in staat zelfstandig te werken;
*Je hebt een pragmatische aanpak;
*Je hebt een sterk analytisch vermogen;
*Je bent wars van een 9 tot 5 mentaliteit;
*Je kunt goed werken onder tijdsdruk;
*Je bent gedreven om juridische topprestaties neer te zetten;
*Je bent in staat om kwalitatief goede processtukken te schrijven;
*Je bent sociaal en positief ingesteld.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt je verder te ontwikkelen. Wij bieden een functiehuis met prima salariëring variërend van 3.000,- tot 8.000,- Je salaris bepaal je zelf afhankelijk van de uitdagingen die je aangaat.

Wat zijn de functie-eisen?

*Afgeronde opleiding Nederlands recht;
*Je hebt ruime werkervaring op het gebied van arbeidsrecht;
*Grotius of een vergelijkbare specialistische opleiding is een pré.

Interesse?

Druk dan op de solliciteer knop en mail de volgende documenten: curriculum vitae, uitgebreide motivatiebrief.    


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Jurist, Juridisch