Juridisch Adviseur

CAOP heeft voor haar locatie in Den Haag een vacature voor een

Juridisch Adviseur
32-38 uur


Werken bij het CAOP betekent dat je veel activiteiten verricht voor de overheid. Werk verrichten voor de overheid is werken voor Nederland. Gevarieerd, uitdagend en altijd gevolgd door miljoenen Nederlanders. Of het nu gaat om de integriteit van bestuurders, de arbeidsvoorwaarden of sociale veiligheid van ambtenaren, het CAOP voert vele initiatieven en projecten uit die de arbeidsmarkt in deze sector verbeteren. Wil jij werken aan een beter Nederland? Ken jij de uitdagingen van het werken in de publieke sectoren? Solliciteer dan op de functie Juridisch Adviseur. 

De werkzaamheden als Juridisch Adviseur
De activiteiten van het team concentreren zich op ondersteuning van opdrachtgevers bij het creëren van een veilige werkomgeving, inrichten van een effectieve medezeggenschap, advies bij arbeidsjuridische vraagstukken en ondersteuning bij de afwikkeling van geschillen. Dit doen we voornamelijk bij overheden en non-profitorganisaties. Wij leveren expertise en ontzorgen onze klanten. De afdeling bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals. Zij leveren onder andere (juridische) inhoudelijke expertise op het terrein van ambtenaren- en arbeidsrecht, formatiezaken en functiewaardering, cao’s, medezeggenschap, integriteit en begeleiding bij reorganisaties. 

Als juridisch adviseur werk je volop samen met de interne en externe opdrachtgevers van het CAOP. Je taken zijn vooral gericht op het geven van inhoudelijk juridisch advies rond arbeidszaken. Je fungeert als aanspreekpunt voor opdrachtgevers en verzorgt presentaties op het vakgebied. In deze functie ondersteun je tevens diverse juridische commissies, zoals bezwarenadviescommissies en klachtencommissies. Verder lever je een actieve bijdrage aan de interne kennisontwikkeling op het vakgebied. 

De functie-eisen
Je beschikt over WO werk- en denkniveau, je bent een netwerker met een relevante juridische opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent goed ingevoerd in het Nederlands recht en hebt ervaring met arbeids- en ambtenarenrecht. Je bent representatief, klantgericht en kan zelfstandig complexe klantvragen beantwoorden. Je beweegt gemakkelijk in een complexe organisatie en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Je bent accuraat, flexibel inzetbaar en je beschikt over goede presentatievaardigheden. 

Wat biedt CAOP jou?
Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant en complex werkveld en een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Deze functie is gewaardeerd in schaal 11 (CAO-CAOP). Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.299,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op verlenging. 

Informatie
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Sandra van ’t Westende, Teamverantwoordelijke bij de sector Overheid, telefoonnummer 06-10612052. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk, HRM-adviseur, tel 070-3765959. 

Solliciteren op de functie Juridisch Adviseur
Stuur ons een motivatie en je CV via onze sollicitatiepagina

Een capaciteiten- en talententest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentie check wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch