Advocaat-Stagiaire

Defares is een gespecialiseerd Amsterdams advocatenkantoor. Een ontspannen en informele sfeer staan voorop. Wij doen alleen waar wij goed in zijn. Daarom richt Defares zich uitsluitend op het mededingingsrecht en economisch ordeningsrecht.

Defares onderscheidt zich door topkwaliteit, zelfstandige positie, eigenzinnigheid, lef en creativiteit. Wij bedienen vooraanstaande internationaal opererende en Nederlandse bedrijven in de food-, retail-, tabaks-, agri- en gamingsector.

Wij zoeken een:

(GEVORDERDE) ADVOCAAT-STAGIAIRE 

·    met een master Europees (mededingings)recht en/of Nederlands (bestuurs)recht

·    die eigenwijs is, met een knipoog

·    met de ambitie mee te werken aan de verdere groei van de praktijk en kantoor.


Defares is het kantoor voor juristen die het mededingingsrecht en het economisch ordeningsrecht op het allerhoogste niveau willen beoefenen en het verschil willen maken. Werken bij Defares betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving waar kwaliteit en een open en informele omgang hand in hand gaan.

Jouw curriculum vitae kun je sturen naar Emily Japing via de solliciteerbutton. Voor nadere informatie over de vacature kun je terecht bij Kenneth Defares op 020 2051010. Zie ook www.defares.com voor meer informatie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch