Advocaat-medewerker bestuursrecht

De praktijkgroep Gezondheidszorg & Life Sciences van Leijnse Artz bestaat uit specialisten in het bestuursrecht, civiel recht, Europees recht en strafrecht. Wij houden ons bezig met uiteenlopende juridische vraagstukken over geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, levensmiddelen en andere gezondheidsgerelateerde producten, en met de regulering van de gezondheidszorg. Tot onze vaste cliënten behoren toonaangevende internationale bedrijven en brancheorganisaties in de farmaceutische industrie, MedTech en de voedingsmiddelenindustrie, waarvoor wij zowel op de voorgrond als de achtergrond betrokken zijn bij toonaangevende zaken. De expertise en Rotterdamse no-nonsense mentaliteit van Leijnse Artz wordt erkend in internationale ranglijsten, zoals Chambers Europe en The International Who’s Who of Life Sciences Lawyers.

Voor deze praktijkgroep zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker bestuursrecht.

Profiel kandidaat

  • afgestudeerd in het Nederlands recht
  • drie tot zes jaar ervaring als advocaat in de bestuursrechtelijke of regulatory praktijk
  • perfecte beheersing van de Nederlandse taal en een uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • een sociale, stevige persoonlijkheid
  • een jurist die accuratesse en juridische diepgang weet te combineren met servicegerichtheid en proactief handelen

Wij bieden een praktijk op het hoogste niveau en met complexe zaken, waar je veel kunt leren en inhoudelijk uitgedaagd wordt. Wij hechten aan een goede werksfeer en bieden je alle ruimte voor persoonlijke groei en een gezonde balans tussen werk en privé.

Wil je solliciteren? Klik dan op de solliciteer button hiernaast. Richt je motivatiebrief aan curriculum vitae per e-mail naar Ton Artz. Bij vragen kun je hem bellen via 010 – 244 43 44.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker