Gevorderde advocaat-stagiaire/beginnend medewerker sanctierecht

Als gevorderde advocaat-stagiaire - beginnend medewerker maak je deel uit van een team van deskundige advocaten in een hoogwaardige praktijk waarin alle facetten van het financieel, economisch en fiscaal sanctierecht aan de orde komen. Je bent actief betrokken bij het ondersteunen van zaken van de partners en werkt in teamverband aan grote zaken. In dat verband treedt je op bij zittingen, neem je actief deel aan besprekingen en verleen je bijstand aan cliënten bij doorzoekingen en verhoren. Daarnaast behandel je zelfstandig zaken en loop je piket.

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met aandacht voor een goede work-life balance. In een informele setting werken wij gedreven samen om het beste resultaat voor onze cliënten te bereiken. Wij bieden een uitstekende opleiding en alle mogelijkheden om uit te groeien tot een ervaren advocaat op het gebied van het sanctierecht.

Profiel

Gevorderde advocaat-stagiaire - beginnend medewerker met 2 tot 4 jaar ervaring in de strafrechtadvocatuur, uitstekend analytisch vermogen, goede schrijfvaardigheid en sociaal en communicatief vaardig. Ervaring in ons werkveld is een pré maar is niet vereist.

Reactie

Mocht je interesse hebben, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele beoordelingen. Referentie(s) optioneel. Adressering ter attentie van: Tineke Pronk via het e-mailadres t.pronk@wlaws.com met vermelding in de onderwerpregel: "sollicitatie gevorderde advocaat-stagiaire – beginnend medewerker" of "sollicitatie paralegal".

Procedure
Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

De sollicitatieprocedure sluit op 15 juni 2019. Gesprekken zullen in beginsel in juni plaatsvinden.

BEDRIJFSPROFIEL

Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat. Het kantoor heeft een omvangrijk team van ervaren specialisten dat cliënten adviseert en bijstaat op alle gebieden van het sanctierecht, waaronder in zaken betreffende (internationale) corruptie- of fraude-onderzoeken door het openbaar ministerie, complexe fiscale zaken, handhaving door de AFM of ACM en onderzoeken naar milieuovertredingen en industriële calamiteiten. Daarnaast adviseren de advocaten van Wladimiroff over compliancevraagstukken en internationale sancties en exportcontrole en verrichten zij interne onderzoeken.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding en ervaring een marktconform bruto maandsalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de ontwikkeling van jouw talenten en vaardigheden. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch