Paralegal

Paralegal met uitzicht op een advocaat-stagiaire positie

Ter versterking van onze praktijk komen wij graag in contact met kandidaten voor de positie van paralegal.

Als paralegal maak je deel uit van een team van deskundige advocaten in een hoogwaardige praktijk waarin alle facetten van het financieel, economisch en fiscaal sanctierecht aan de orde komen. Je analyseert zaken, selecteert relevante feiten en relevant bronmateriaal, en helpt bij het oplossen van juridische problemen. Ook zal je besprekingen en zittingen bijwonen. Daarnaast zul je betrokken zijn bij het ondersteunen van de praktijk.

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving met aandacht voor een goede work-life balance. In een informele setting werken wij gedreven samen om het beste resultaat voor onze cliënten te bereiken. Wij bieden een uitstekende opleiding en alle mogelijkheden om in de praktijk ervaring op te doen.

Na ongeveer één jaar werkzaam te zijn geweest als paralegal evalueren we met jou of je in aanmerking komt bij ons advocaat-stagiaire te worden.

Profiel

Net afgestudeerd of al enige werkervaring in de praktijk, uitstekend analytisch vermogen, goede schrijfvaardigheid en sociaal en communicatief vaardig.

Reactie

Mocht je interesse hebben, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief, CV, cijferlijst en eventuele beoordelingen. Referentie(s) optioneel. Adressering ter attentie van: Tineke Pronk via het e-mailadres t.pronk@wlaws.com met vermelding in de onderwerpregel: "sollicitatie paralegal".

Procedure
Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

De sollicitatieprocedure sluit op 15 juni 2019. Gesprekken zullen in beginsel in juni plaatsvinden.

BEDRIJFSPROFIEL

Wladimiroff is als advocatenkantoor uniek. Het kantoor behoort tot de absolute top van de gespecialiseerde Nederlandse advocatuur als het om financieel, economisch en fiscaal sanctierecht gaat. Het kantoor heeft een omvangrijk team van ervaren specialisten dat cliënten adviseert en bijstaat op alle gebieden van het sanctierecht, waaronder in zaken betreffende (internationale) corruptie- of fraude-onderzoeken door het openbaar ministerie, complexe fiscale zaken, handhaving door de AFM of ACM en onderzoeken naar milieuovertredingen en industriële calamiteiten. Daarnaast adviseren de advocaten van Wladimiroff over compliancevraagstukken en internationale sancties en exportcontrole en verrichten zij interne onderzoeken.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding en ervaring een marktconform bruto maandsalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de ontwikkeling van jouw talenten en vaardigheden. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Paralegal