Junior Tax Lawyer

In deze functie draai je zo snel mogelijk volwaardig mee in de Business Unit Tax. Je ervaart een grote diversiteit aan vraagstukken binnen een gevarieerde cliëntenportefeuille. Zo leer je het vak écht.

Zo kom je het beste tot je recht als Junior Tax Lawyer

Als Junior Tax Lawyer zal je werkzaam zijn in een praktijk met uitdagende vraagstukken, die afkomstig zijn van een grote diversiteit van cliënten, bestaande uit zowel ondernemingen als vermogende particulieren. Aan het begin van je carrière zul je als allround fiscalist werkzaamheden verrichten op het terrein van de loon- en inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting, zowel in een nationale als internationale context. Je onderhoudt zelf contact met klanten en de Belastingdienst, bereidt adviezen voor en procedeert waar nodig. Verder schrijf je interessante tax alerts voor de website van Holla en draag je bij aan de vaktechnische professionaliteit van je collega’s. 

Je zult het rechtsgebied in al haar facetten leren kennen, waarmee jouw leercurve net even wat steiler wordt in vergelijking met bijvoorbeeld de grotere accountantskantoren. Bovendien wordt je de kans geboden om de Beroepsopleiding Advocatuur te volgen. 

Je kunt je optrekken aan experts binnen én buiten het vakgebied (we kennen zo’n 20 specialisaties binnen ons kantoor). Daardoor ontwikkel je jezelf als specialist, maar kun je ook goed verbanden leggen met het grotere plaatje. Dat maakt jou niet alleen beter als toekomstig advocaat, maar ook onze cliënten waarderen dit enorm!

Jouw kwaliteiten

Dat je een voorliefde voor fiscaal recht hebt, dat mag duidelijk zijn. Doordat je bij ons gelijk veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt, is het erg belangrijk dat je goed kan plannen en organiseren. Meerdere projecten goed naast elkaar managen is voor jou dan ook niet moeilijk.

Daarnaast herken je jezelf in deze punten:

  • Jouw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden sluiten goed aan bij die van onze cliënten;
  • Je kunt goed ‘levelen’ met collega’s en cliënten. Professionaliteit, ondernemerszin en gevoel voor verantwoordelijkheid en diplomatie zijn daarbij de basis;
  • Je bouwt aan je eigen carrière én het succes van de praktijk. Gevoel voor teamspirit, relatiebeheer en commercie is daarbij noodzakelijk;

Het speelveld

Je bent nauw betrokken bij zaken. Je werkt samen met de andere advocaten binnen de BU Tax, maar hebt ook snel je eigen verantwoordelijkheden en dossiers. Kortom; uitdagingen genoeg. Je kunt rekenen op een team waarmee je hard samenwerkt, maar waarmee je ook samen geniet, van een gewonnen zaak, de informele sfeer op kantoor of een van de vele feestjes.

Waarom Holla

Wij bevinden ons in de top 30 van Nederlandse advocatenkantoren. Onze klantenkring is divers en verspreid over heel Nederland. Zo hebben we klanten actief in sectoren als zorg en welzijn, new tech, 

en de media. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand. 

We bieden je naast de beschreven uitdagingen en ontwikkelkansen een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer. Kijk voor een eerste impressie daarvan op onze website www.werkenbijholla.nl. Ben je overtuigd?

Reageer dan direct op deze vacature!

Reageren

Stuur jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master), je scriptie en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) via de solliciteerbutton. Je kunt jezelf natuurlijk ook in een persoonlijke videoboodschap aan ons voorstellen. 

Heb je vragen? Stel ze gerust aan de afdeling HR (088-4402400 of hr@holla.nl). 

De inschrijving voor deze vacature sluit op 10 juni 2019.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Belastingadviseur