Advocaat-stagiair bouw- en aanbestedingsrecht

ADVOCAAT-STAGIAIR BOUW- EN AANBESTEDINGSRECHT

Ben jij een enthousiaste en talentvolle afgestudeerde jurist (LL.M.) of ben je een advocaat-stagiair (0-3 jaar werkervaring) met interesse in het bouw- en aanbestedingsrecht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Je bent een scherp denker. Je bent enthousiast, assertief en ambitieus. Je hebt affiniteit met het bouw- en aanbestedingsrecht en bent bereid je hierin te verdiepen. Bij voorkeur heeft je masterscriptie een onderwerp binnen één van deze rechtsgebieden. 

Wat ga je doen?

Binnen kantoor zal je een volwaardige rol vervullen en word je vanaf de eerste dag betrokken in de behandeling van lopende (rechts)zaken. Je zal meewerken aan het opstellen en beoordelen van contracten, aanbestedingsdocumenten, brieven, adviezen en processtukken. Verder ga je mee naar cliëntbesprekingen en zittingen en bereid je deze voor. Je wordt intensief begeleid en krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast de beroepsopleiding neem je deel aan onze interne kennissessies, mag je externe cursussen volgen en krijg je de tijd om de relevante vakliteratuur en jurisprudentie te bestuderen.

Over kantoor

Nelemans Advocaten is een jong en groeiend advocatenkantoor in hartje Amsterdam. Wij hebben een duidelijke focus op het procederen binnen het bouw- en aanbestedingsrecht. Onze cliënten zijn aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, decentrale overheidsinstanties en ziekenhuizen.

Bij ons staat passie voor het recht voorop en we hechten veel waarde aan een prettige en open werksfeer. Dit betekent dat wij het werk belangrijk vinden, maar ervan overtuigd zijn dat ons werk beter wordt als we het af en toe loslaten.

Wat wij bieden

  • Professionele, maar gezellige en open werksfeer
  • Veel ruimte voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling
  • Uitdagend werk en aansprekende cliënten
  • Een mooie werkplek met uitzicht op de Amstel

Spreekt dit je aan en deel je onze visie?
klik dan op de solliciteer knop en mail je motivatiebrief met CV, cijferlijsten Bachelor en Master en eventuele stagebeoordeling(en)


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch