Jurist Arbeidsrecht

Zoek jij een vervolgstap als Jurist Arbeidsrecht bij een organisatie waar jij je verder kunt ontwikkelen?
We zoeken namelijk ervaren Juristen Arbeidsrecht voor onze locaties: Leusden, Amsterdam, Rotterdam en Roermond.
Vanaf 1 juli 2019 hebben wij ook een vestiging in Den Haag!

Informatie
Als rechtshulpverlener binnen de vaksectie Arbeid behandel je de midden complexe zaken binnen het arbeidsrecht, waarbij het accent op het ontslagrecht zal liggen. Inhoudelijke ontbindingen, complexe loonvorderingen en zaken over concurrentiebedingen worden ook aan je professionele deskundigheid toevertrouwd. Je behandelt zowel zaken voor werkgevers als voor werknemers.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we een jurist die toe is aan een nieuwe stap binnen het arbeidsrecht. Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding rechtsbijstand.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01 of met de teamleider, Ellen Spiegelenberg via 06-13217826

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch