Jurist Huurrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Wil jij binnen een specialistisch team werken waar jij al jouw kennis zult inzetten om het verschil voor de klant te maken? Dan gaan wij graag het gesprek aan met jou.

We zoeken Juristen voor onze locaties: Leusden, Amsterdam, Rotterdam en Roermond.
Vanaf 1 juli 2019 hebben wij ook een vestiging in Den Haag!

Informatie
Voor de afdeling Rechtshulp zijn wij op zoek naar een ervaren jurist op het terrein van huurrecht, dat alle privaatrechtelijk aspecten van het huren en verhuren van woon- en bedrijfsruimte in de meest ruime zin van dit woord bestrijkt. Het omvat ook het voeren van procedures bij de Rechtbank, sectie kanton en de huurcommissie. Je behandelt zelfstandig zaken voor verzekerden. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met je cliënten de noodzakelijke stappen. Je legt je volledig toe op dossierbehandeling. Je doet dus zelf geen acquisitie werkzaamheden.

Bij voorkeur vullen wij deze vacature in voor onze vestiging Rotterdam,

Functie-eisen
Wij zoeken voor deze functie een ervaren jurist die zich voornamelijk heeft bezig gehouden met alle facetten van het huurrecht en die tevens kan terugvallen op een aantal jaar procesrechtelijke ervaring. Je hebt uiteraard een afgeronde studie Nederlands Recht achter de rug en ervaring opgedaan op een advocatenkantoor, deurwaarderskantoor of bij een andere grote juridische dienstverlener. Je bent klantgericht, analytisch, sterk in woord en geschrift, flexibel en hebt oog voor praktische oplossingen. Tevens ben je bereid jouw kennis bij te houden en uit te breiden en vind je het een uitdaging te werken in een team van specialisten die samen streven naar verbetering van onze dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saida el Hamdioui (Teamleider RH Vastgoed) via 06 - 57 31 10 64 of Danny Rumpel (Recruiter) via 033 - 434 2110.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch