Compliance Officer

Je werkomgeving

Louwman Group is één van de grootste en meest gerenommeerde automotive holding bedrijven van Nederland. Louwman Group heeft een gevarieerd merkenportfolio waaronder merken zoals Toyota, Lexus, Suzuki, Maserati, Peugeot en Mercedes. In Nederland heeft Louwman Group het importschap van Toyota, Lexus en Suzuki en daarnaast meer dan 60 dealerbedrijven.

Daarnaast is Louwman Group actief in lease- en financieringsactiviteiten, onderdelenhandel en banden en accu import. Een andere belangrijke tak binnen Louwman Group is Welzorg; specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.

De groep is voornamelijk nationaal georiënteerd, maar heeft daarnaast activiteiten in België, Zweden, Denemarken en Tsjechië.

Louwman Group is een familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het is een ambitieuze en daadkrachtige organisatie met een hoge mate van collegialiteit. Binnen Louwman Group zijn ongeveer 3000 medewerkers werkzaam.

Functieomschrijving

De Compliance Officer vervult een onafhankelijke rol die gericht is op het actief verder ontwikkelen van het compliance programma op het gebied van integriteit in de breedste zin van het woord en privacy. Als familiebedrijf hecht Louwman Group veel waarde aan haar reputatie.

Het doel van de functie is om het compliance framework binnen de organisatie stevig te verankeren.

Als Compliance Officer stel je de compliance risico’s vast aan de hand van wet- en regelgeving alsmede de kernwaarden en interne regels van Louwman Group. Dit vertaal je in duidelijke en pragmatische beleidsvoorstellen en beheersmaatregelen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het beleid en het monitoren hiervan.

Functie-eisen

Je bent een ervaren, proactieve en gedreven Compliance Officer die oplossingsgericht en zelfstandig te werk gaat. Je voelt je prettig in een zakelijke, maar informele werkomgeving.

Daarnaast heb je:

– Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;

– Minimaal 4 jaar werkervaring als Compliance Officer bij een corporate of financiële instelling;

– Gedegen ervaring met het opstellen van beleid, implementatie ervan en het geven van trainingen binnen een bedrijf. Ervaring met contact met toezichthouders is een pré;

– Ervaring op het gebied van mededingingsrecht;

– Een afgeronde leergang FG strekt tot aanbeveling;

– Goed ontwikkelde communicatie vaardigheden;

– Een nuchtere maar stevige persoonlijkheid;

– Een passie voor organisatieverbetering in een open samenwerking.

Wij bieden

Als je aan de slag gaat als Compliance Officer bij Louwman Group krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamische en uitdagende werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om compliance binnen de organisatie breed op een hoog niveau te implementeren. Jouw standplaats is Den Haag, waar de holding van Louwman Group is gevestigd. Je wordt onderdeel van een professioneel en gedreven team van collega’s waar je gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je doet.

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature Compliance Officer of solliciteer online op de vacature Compliance Officer.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Industrie/Techniek, Jurist