Jurist Bestuursrecht, locatie Leusden en Roermond

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Heb jij een afgeronde Master Bestuursrecht en zoek jij een uitdaging waarin jij je kunt ontwikkelen tot professional? Ben je starter of heb je de eerste stap al genomen en ben je nu op zoek naar die verdiepingsslag binnen het Bestuursrecht? Solliciteer dan op onderstaande vacature voor onze locatie in Leusden of Roermond.

Informatie
Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestigingen Roermond en Leusden zijn wij op zoek naar een (junior) Jurist Bestuursrecht.

De functie
Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je te maken met een veelomvattend rechtsgebied. Je draait een rechtspraktijk met een grote verscheidenheid aan zaken. Je kunt hierbij met name denken aan allerlei geschillen op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Milieurecht en geschillen op grond van de Algemene Wet bestuursrecht.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde Master Bestuursrecht en/of hebt enige relevante werkervaring (tot 5 jaar) die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener, een advocatenkantoor of een overheidsinstantie, of je hebt aantoonbare kennis van en/of affiniteit met het bestuursrecht. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid (master Staats- en Bestuursrecht is een pre), beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling (middelloon)
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij die professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nico Fiori (Teamleider Rechtshulp, locatie Roermond) op 06 - 30 44 34 12, Job de Wit (Teamleider Unit Vastgoed, locatie Leusden) op 06 - 13 12 76 62 of Eefje van Kasteren (recruiter a.i.) op 06 - 83 12 15 50.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening