Ervaren Jurist Bouwrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Graag komen wij in contact met een ervaren en gedreven Jurist Bouwrecht.
Klinkt dit als jouw droombaan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

We zoeken Juristen voor onze locaties: Leusden, Amsterdam, Rotterdam en Roermond.
Vanaf 1 juli 2019 hebben wij ook een vestiging in Den Haag!

Informatie
Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je vooral te maken met zaken op het gebied van het bouwrecht, dat alle privaatrechtelijke aspecten van het bouwen van woningen en bedrijfspanden bestrijkt. Als ervaren jurist ben je verantwoordelijk voor zaken met een zwaarder belang. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het zelfstandig voeren van kantongerechtprocedures, procedures voor de Raad van Arbitrage voor de Bouw en bij geschillencommissies. In deze functie leg je je volledig toe op dossierbehandeling. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus, dat je beschikt over een pragmatische instelling en je kunt goed omgaan met de verschillende emoties waar je mee te maken krijgt.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Bij de Afdeling Vastgoed werken zo'n 45 juristen verdeeld over 2 teams. Zij houden zich bezig met allerlei zaken op het gebied van Aanneming van werk, Bestuursrecht, Bouwrecht en Huurrecht

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een jurist met ruime ervaring binnen het bouwrecht.
Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan bij grote juridische dienstverleners of advocatenkantoren. Je hebt uiteraard ervaring met het bouwrecht en enige affiniteit met huurrecht of bestuursrecht is een pre. Je bent klantgericht, analytisch sterk, en hebt bovenal een goed gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtsbijstand.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saida el Hamdioui (Teamleider Unit Vastgoed ) op 06 57311064 (bellen of Whatsapp) of met Danny Rumpel (Recruiter) op 06 30 46 07 01.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Financiele dienstverlening, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening