Advocaat Personen- en familerecht en/of Arbeidsrecht

Wil je als advocaat zelfstandig (blijven) werken, maar tegelijkertijd de voordelen genieten dat je aangesloten bent bij een kantoor? Dat kan!

Wij komen namens onze opdrachtgever Ariëns Advocaten in Amersfoort graag in gesprek met een zelfstandige advocaat Personen- en familierecht en/of Arbeidsrecht, die bij voorkeur op basis van kostendeling het kantoor komt versterken. Een dienstverband op basis van een arbeidsovereenkomst is bij aanvang zeker ook bespreekbaar.

Het kantoor

Ariëns Advocaten in Amersfoort staat al meer dan 20 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke dienstverlening op het gebied van met name het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het familie- en erfrecht. Het kantoor bestaat thans uit 5 advocaten, allen gespecialiseerd en in secties werkend op één of meer genoemde rechtsterreinen.

Het uitgangspunt is het verlenen van deskundige, gespecialiseerde juridische diensten met een pragmatische, oplossingsgerichte aanpak tegen concurrerende en transparante tarieven. De cliënten bestaan uit kleine en middelgrote ondernemingen, instellingen en particulieren.

De positie

In verband met toegenomen werkdruk is Ariëns Advocaten op korte termijn op zoek naar een advocaat (mlv) met een voltooide beroepsopleiding en (deels) een zelfstandige praktijk, die op basis van kostendeling het kantoor komt versterken. Het uiteindelijke doel is dat wordt toegetreden tot de maatschap.

De voorkeur gaat uit naar een advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en/of het personen- en familierecht. Andere specialisaties zijn echter ook bespreekbaar.

Ariëns Advocaten biedt een volledig geoutilleerd kantoor (inclusief secretariaat en boekhouding) met een informele en collegiale werksfeer en een aantrekkelijk en afwisselend cliëntenbestand in een modern kantoor in het centrum van Amersfoort.

Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als eigen vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag jouw reactie: w.gentenaar@tplegal.nl  
Voor meer informatie of vragen over de positie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar: 06 – 12 97 68 93

Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker