Jurist Aanbestedingsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij de verbindende aanbestedingsjurist voor Slachtofferhulp Nederland?

 

Slachtofferhulp Nederland is voor het hoofdkantoor te Utrecht op zoek naar een

Jurist Aanbestedingsrecht


Hoe help jij onze cliënten verder?
De jurist aanbestedingsrecht maakt onderdeel uit van het bestuursbureau. Het bestuursbureau van Slachtofferhulp Nederland ondersteunt het bestuur bij de voorbereiding en uitvoering van beleid. Het bestuursbureau geeft advies, regisseert de uitvoering en rapporteert hiervoor bij monde van de bestuurssecretaris aan de Raad van Bestuur. Bij het bestuursbureau werken bedrijfsjuristen, kwaliteitsadviseurs en een specialist bescherming persoonsgegevens en data-analyse. Het bestuursbureau is gepositioneerd onder het hoofd bestuursbureau, die tevens de bestuurssecretaris is. 

Wat ga je doen?
Als jurist aanbestedingsrecht ondersteun je de diverse afdelingen binnen Slachtofferhulp Nederland bij juridische vraagstukken over aanbestedingen en inkoopcontracten. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je de gekozen manier van aanbesteden en de eisen waaraan inschrijvers moeten voldoen langs de juridische meetlat legt. 

Je beheerst de kunst van je vak, namelijk het vertalen van complexe theorie naar praktische voorstellen. Je adviseert over de te nemen stappen en op te stellen documenten. Je maakt daarnaast risico’s inzichtelijk, stelt complexe contracten op en helpt bij het opstellen, toetsen en/of indienen van onderhandse- en Europese aanbestedingsdocumenten. 

Je werkt zelfstandig in wisselende teams en werkt daarbij samen met de bedrijfsjuristen en de concerncontroller. Waar nodig kun je terugvallen op externe expertise op het gebied van aanbestedingsrecht. 

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde opleiding Rechten, bij voorkeur aangevuld met de specialisatie aanbestedingsrecht.
  • Kennis van de laatste ontwikkelingen en jurisprudentie binnen je vakgebied.
  • Minstens 3 jaar relevante werkervaring met aanbestedingstrajecten.
  • De vaardigheid om meerdere belangen te integreren.
  • Goede adviesvaardigheden en natuurlijke overtuigingskracht.


Over ons
Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Bij ons kan je terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en bij het verhalen van schade. Met ruim 1000 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde krachten helpen wij jaarlijks 200.000 mensen. 

Bij Slachtofferhulp Nederland komen alle medewerkers gezamenlijk op voor de belangen van slachtoffers. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder. 

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. De CAO Sociaal Werk is van toepassing. Je krijgt onder andere een:

  • individueel loopbaanbudget
  • individueel keuzebudget*
  • contract voor bepaalde tijd, voor de duur van het project.


* Hierdoor heb je de keuze om de 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering om te zetten naar geld, scholing of vrije tijd. 

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Aad Boonstra, concerncontroller op +31 63 6256929. 

Interesse?
Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag, 12 juni 2019. 

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag behoort tot de procedure. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Juridisch, Legal, Recht, Beleid, Juridisch Adviseur
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch