Jurist Ambtenarenrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Voor onze afdeling Rechtshulp zijn wij op zoek naar een gedreven en klantgerichte Jurist Ambtenaren-/Arbeidsrecht die een vervolgstap wil maken in zijn/haar carrière!

We zoeken Juristen voor onze locaties: Leusden, Amsterdam, Rotterdam en Roermond.
Vanaf 1 juli 2019 hebben wij ook een vestiging in Den Haag!

Informatie
Als ervaren jurist binnen deze functie behartig je de belangen van de cliënt in zaken binnen het Ambtenaren-en binnen het Arbeidsrecht. Je behandelt arbeidsrechtelijke geschillen voor ambtenaren en je voert de benodigde bezwaar- en beroepsprocedures. Je adviseert, correspondeert, onderhandelt en procedeert. Je bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Je bent in staat oplossingsgericht, zelfstandig en creatief te werk te gaan.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Het is van belang dat je over actuele ervaring beschikt met het behandelen van bezwaar- en beroepszaken, opgedaan bij een juridische dienstverlener, in de advocatuur of bij de Raad van de Rechtspraak. Minimaal twee jaar relevante werkervaring op het gebied van het Ambtenarenrecht en/of Arbeidsrecht is een vereiste. Kennis van de Wet Normalisering Rechtspositie Ambtenaren is een pré. Uiteraard heb je een afgeronde studie Nederlands Recht en beschik je over goede mondelinge en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Danny Rumpel (Recruiter ) op 06 30 46 07 01 of via d.rumpel@arag.nl.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina: https://www.arag.nl/over-arag/

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Financiele dienstverlening, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening