Associate Procurement and Construction

Ons aanbestedingsrecht- & bouwtrechtteam is onderdeel van de praktijkgroep Litigation & Regulatory. Het team werkt in de dagelijkse praktijk samen met de praktijkgroepen Real Estate en Finance, Projects & Restructuring. Iinternationaal is het team nauw aangesloten bij de aanbestedingsrecht- en bouwrijkpraktijk in andere vestigingen van DLA Piper, waaronder die in België en het Verenigd Koninkrijk. De focus ligt hierbij op de sectoren Construction/ Infrastructure, Real Estate en Energy. Het hechte, enthousiaste en ambitieuze team voert een gecombineerde advies- en procespraktijk. Vanwege de groei van de praktijk zijn wij op zoek naar versterking van het team.

 

Functie omschrijving

     
Het aanbestedingsrecht- en bouwrechtteam adviseert en procedeert over een breed scala aan onderwerpen:

 • Advies over aanbestedingsvraagstukken
 • Begeleiding/ juridische ondersteuning in lopende aanbestedingsprocedures
 • Procederen in aanbestedingsgeschillen, zowel voor aanbestedende diensten als voor inschrijvers en gegadigden
 • Begeleiding van gebiedsontwikkelingen, infrastructurele projecten en bouwprojecten (o.a. UAV, UAV-GC, DBFM), inclusief het voeren van onderhandelingen over en het opstellen van de benodigde contracten voor deze projecten
 • Procederen in bouwrechtelijke en vastgoedgerelateerde geschillen (rechtbank en Raad van Arbitrage voor de Bouw)

Competenties & vaardigheden

    
Wij komen graag in contact met kandidaten met:

 • 4 of meer jaar praktijkervaring op het gebied van civiel recht of Europees recht met bijzondere affiniteit voor het bouwrecht en/of aanbestedingsrecht
 • Authentieke, stevige en energieke persoonlijkheid met commerciële inslag en flair
 • Drive om inhoudelijk te excelleren en zich te ontwikkelen tot expert op het terrein van het bouwrecht en/of aanbestedingsrecht
 • Interesse om ondernemerschap te ontwikkelen en actief bij te dragen aan de verdere uitbouw van het team
 • Ambitie om in een internationale context te werken
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als op geschrift.

Je maakt onderdeel uit van een hecht en jong team waarbij teamspirit, enthousiasme, eigen inbreng en gedeeld succes voorop staan. Als ondernemende advocaat krijg jij de ruimte en de kans om mee te bouwen aan de Nederlandse aanbestedingsrecht- en bouwrechtpraktijk en deze nog verder uit te bouwen. Het beste van beide werelden: Nederlands recht uitgevoerd in een internationale omgeving voor zowel nationale als internationale cliënten.

               

Carrière mogelijkheden

    
De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Secondments bij aansprekende cliënten en andere DLA Piper kantoren wereldwijd maken daar een belangrijk onderdeel van uit.

  

Solliciteren of meer informatie?

   
Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.  

 

 

 

Ilona Spijkerman 

T: 020 5419377
E: ilona.spijkerman@dlapiper.com 

Kijk ook voor de verschillende actuele vacatures op: http://www.bigopportunities.nl/allevacatures

 

PRE-EMPLOYMENT SCREENING


Please note that, in the event that we make an offer of employment to you and where local legislation permits, we may conduct pre-employment screening that can include checks relating to your professional and academic qualifications, your eligibility to work in the relevant jurisdiction, any criminal records, your financial stability and references from previous employers.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch