Jurist Bezwaar & Beroep

De wereld van non-profit is dynamisch. Transities en veranderende wet- en regelgeving zorgen voor een toename van bezwaar- en beroepszaken en het einde lijkt nog niet in zicht. Een interessante ontwikkeling: vanuit onze kennis van bestuursrecht, subsidierecht en omgevingsrecht helpen wij gemeenten en lokale overheden met een oplossing op maat. 

DIT GA JE DOEN

Bij EIFFEL ben je onderdeel van onze wereld in legal waar je samen met collega’s slimme oplossingen ontwikkelt om achterstanden in bezwaar en beroep niet alleen weg te werken, maar structureel op te lossen. Dat kan bij de Rijksoverheid, maar ook bij provincies, waterschappen of gemeenten. Je behandelt een zaak inhoudelijk, maar geeft ook proactief advies aan jouw opdrachtgever en treedt op als vertegenwoordiger op in bezwaar- of beroepszaken. Zo bekleed je een veelzijdige rol: je handelt bezwaar- en beroepsdossiers af voor burgers en verbetert ondertussen het organisatieproces van jouw opdrachtgever.

DIT BEN JIJ

Jij bent op en top juridisch professional, met kennis van bestuursrecht en expertise op het vakgebied van algemeen bestuursrecht, subsidierecht of omgevingsrecht. Dat combineer je met een afgeronde juridische opleiding op WO niveau, 1-5  jaar relevante werkervaring en de ambitie om te groeien in de wereld van subsidieverlening, bezwaar, beroep en juridisch advies. Bovendien ben je analytisch sterk, heb je gevoel voor politieke verhoudingen en ben je communicatief vaardig: je bent aanspreekpunt voor diverse doelgroepen.  

DIT KRIJG JE VAN ONS

Bij ons is werken in de wereld van legal veel meer dan een rol als jurist bezwaar en beroep bij de opdrachtgever. Je bent dagelijks aan het werk in de sterk veranderende non-profit sector, waar jij je directe collega's verder helpt, omdat je kansen vertaalt naar oplossingen. Dit kan bij de opdrachtgever of bij ons op kantoor in ons Legal Office met leuke collega's en een goede werksfeer. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om thuis te werken. Ondertussen bieden wij met regelmaat een breed aanbod training en opleiding op het gebied van kennis, persoonlijke vaardigheden en vitaliteit. Om jou volledig te faciliteren met ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens organiseren wij regelmatig intervisiesessies en kennisbijeenkomsten op ons hoofdkantoor in Arnhem of op onze locaties in Amsterdam en Eindhoven. Je vult werktijden flexibel in en door je uren maximaal te benutten, creëer je ruimte voor een extra opleidingsbudget of vakantiedagen, bovenop je goede salaris. Een leaseauto, 25 vakantiedagen en extra's als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn part of the job.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Overheid