Advocaat Medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Kroes Advocaten is volledig gespecialiseerd in Business Immigration voor kleine en grote zakelijke cliënten. Sinds zijn oprichting in 2010 heeft het kantoor een reputatie opgebouwd als een kwalitatief hoogstaande dienstverlener met een scherp oog voor de belangen van zijn cliënten. Het team van Kroes Advocaten bestaat uit 11 medewerkers. Het kantoor is gevestigd in een modern kantoorpand aan de IJ-oevers, op loopafstand van Amsterdam CS. Vanwege de ontwikkeling van de praktijk zoekt Kroes Advocaten op korte termijn een

Advocaat Medewerker

Als advocaat medewerker heb je een Master in de rechtsgeleerdheid, enige jaren ervaring als advocaat en affiniteit met het reguliere vreemdelingenrecht. Verder werk je nauwgezet en ben je communicatief sterk. Ook heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal (met de meeste cliënten wordt in het Engels gecommuniceerd). 

Kroes Advocaten biedt, naast prima arbeidsvoorwaarden, ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, een informele en dynamische werksfeer met een goede work-life balance. 

Solliciteren

Jouw sollicitatie met CV en motivatie kun je tot 17 juli richten aan: Judith Diepbrink, Postbus 17186 (1001JD) Amsterdam of via de solliciteerbutton. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor meer informatie over het kantoor kun je kijken op onze website www.kroesadvocaten.nl of neem contact op met 020 5207050.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch