Beginnende advocaat-medewerk(st)er

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Heb jij ambitie om in een Caribische doch internationale omgeving je carrière te starten of voort te zetten? Heb jij je rechtenstudie bij een universiteit binnen het Koninkrijk der Nederlanden met uitstekende studieresultaten voltooid? Beschik jij over een stageverklaring? Ben jij een innemende en ondernemende persoonlijkheid? Dan is wellicht een carrière in de advocatuur bij Hoeve&Rogers op Sint Maarten iets voor jou.

Hoeve&Rogers is een toonaangevende advocatenkantoor gevestigd op Sint Maarten, tevens praktiserend op zowel de BES eilanden (Bonaire, Sint Eustatius en Saba), als op Curaçao en Aruba. Tevens worden cliënten op andere eilanden in de regio, de Verenigde Staten, Canada en Europa door ons kantoor bediend. Hoeve&Rogers voert een algemene praktijk. De advocaten verbonden aan ons kantoor hebben een uitstekende reputatie en staan bekend als professionals die praktisch, accuraat en doelgericht te werk gaan.

In verband met de uitbreiding van ons kantoor, zijn wij op zoek naar een gedreven en vindingrijke beginnende advocaat-medewerk(st)er om ons team te versterken. Je beheerst zowel de Engelse als de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Als beginnende advocaat-medewerk(st)er ondersteun je onze advocaten en werk je samen aan dossiers en bouw je een eigen praktijk op. Je zult aanvankelijk breed inzetbaar zijn en na verloop van tijd de mogelijkheid krijgen om je op enkele rechtsgebieden te concentreren. 

Wat bieden wij?

  • Een flexibele en aangename werkomgeving, waarbij je werkzaamheden verricht op verschillende rechtsgebieden en met lokale, regionale en internationale cliënten
  • De mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen
  • Prima arbeidsvoorwaarden

Contact

Spreekt het bovenstaande jou aan? Dan nodigen wij jou graag uit je schriftelijke sollicitatie te zenden naar jrogers@hoeverogers.com en mhoeve@hoeverogers.com. Voor verdere informatie over ons kantoor kunt u onze website www.hoeverogers.combezoeken.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch